طرز تهیه مربای گلابی تصویری و مرحله به مرحله
طرز تهیه مربای گلابی تصویری و مرحله به مرحله رو در این مطلب میبینید. گلابی میوه ای خوشمزه و خوش عطر هست. پوست نازکی داره و به دلیل عطر و مزه خاصش برای انواع دسر و کیک مناسبه. علاوه بر این یه گزینه عالی برای درست کردن مربا هست.
مربای گلابی بسیار خوشمزه هست حتما امتحان کنید.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
-
500 گرم گلابی
-
2لیوان آب
-
400 گرم شکر دانه ریز
-
2 عدد میخک
-
یک قاشق آبلیمو تازه
طرز تهیه مربای گلابی تصویری و مرحله به مرحله
میزان شکر و گلابی مساوی هست یعنی اگر نیم کیلو گلابی دارین، نیم کیلو هم شکر لازمه اما اگر گلابی شیرین باشه میتونید شکر کمتری استفاده کنید.
گلابی رو بشورین و پوستش رو بگیرین و تخم اون رو دربیارین سپس به قطعات در اندازه دلخواه خرد کنید.
میخک ها را زمانی که مرحله پخت به پایان رسیده از مربا خارج کنید. در غیر این صورت باعث تلخ شدن طعم آن می شوند.
در کتاب مستطاب آشپزی نجف دریابندری درباره مربای گلابی این طور آمده که:
گلابی را پوست بگیرید و تخم اون رو خارج کنید. داخل قابلمه بریزین و نیمی از شکر رو اضافه کنید. زیر و رو کنید و یک شب تا صبح در یخچال قرار بدین. صبح قابلمه رو روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه و گلابی ها بلوری بشن. بعد از این باقیمانده شکر و آبلیمو رو هم اضافه کنید و آهسته هم بزنید و اجازه بدین مربا بجوشه و شهد غلیظ بشه. اگر شهد خیلی سفت شد کمی آب جوش اضافه کنید.