آیا برای کیک از آب می توان استفاده کرد
آیا برای کیک از آب می توان استفاده کرد این سوال زمانی در ذهن شما ایجاد میشه که تصمیم دارین کیک درست کنید اما شیر یا ماست در منزل ندارین. وقتی می خواهیم یک کیک درست کنیم، همیشه در مواد اولیه با شیر یا ماست مواجه می شویم. این دو ماده باعث میشود کیکها به طرز شگفتانگیزی پف کنند و بافت و طعم آنها را افزایش دهند. با این حال بارها شرایطی را تجربه کرده ایم که می خواستیم کیک درست کنیم اما در خانه شیر یا ماست نداشتیم. این موقعیت ها در واقع یک ماده صرفه جویی کننده دارند. این ماده آب است. همچنین کسانی که به لاکتوز حساسیت دارند می توانند کیک های خود را با آب تهیه کرده و با خیالی آسوده مصرف کنند.
بیایید به این سوال که امروزه در ذهن شما وجود دارد پاسخ دهیم: “آیا برای کیک از آب می توان استفاده کرد”
آیا برای کیک از آب می توان استفاده کرد
اگر هنگام تهیه مخلوط کیک از شیر استفاده کنید، مخلوط مایع بیشتری خواهد داشت.
بعد از پخت، کیک پف بیشتری خواهید داشت. اگر از ماست استفاده کنید، کیک های خوشمزه تر و غلیظ تری خواهید داشت. ماست در واقع قوام کامل و مرطوب تری به کیک می دهد. وقتی ماست با روغن موجود در کیک برخورد می کند، بافت خیس آن را به کیک می دهد. همچنین طعم روغنی کمتری ایجاد می کند.
وقتی ماست یا شیر را از لیست مواد اولیه کیک خارج می کنیم، در واقع چند ماده جایگزین باقی می ماند. اضافه کردن آب میوه مانند آب پرتقال، چای دم کرده سرد یا آب. ساده ترین کار در واقع اضافه کردن آب است. اگر به کیک های خود آب اضافه کنید، متوجه نخواهید شد که کیک های شما به غلظت اسفنجی تر پخته می شوند. آب هیچ طعمی به مخلوط کیک نمی دهد. بنابراین، ممکن است لازم باشد یک ماده معطر به کیک اضافه کنید. این ماده را هر چه بنامید، بیایید آن را مثال بزنیم. برای کیک هایی که با آب تهیه کردید؛ استفاده از پوست لیمو، پرتقال، شکلات، کاکائو و وانیل طعم فوقالعادهای میدهد.
یکی دیگر از ویژگی های کیک های تهیه شده با آب این است که طراوت و تازگی خود را برای مدت طولانی تری حفظ می کنند. از آنجایی که کیک با آب حاوی محصولات لبنی نیست، ماندگاری آن می تواند حتی بیشتر باشد. وقتی در دستور پخت کیک خود از آب استفاده می کنید، توصیه می کنیم به اندازه مقدار شیر یا ماست مشخص شده در دستور پخت را اضافه کنید.
پیشاپیش از شما متشکرم.