طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی
طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی ساده تر از اون چیزی هست که فکر میکنید!
حتی ساده تر از این که لباس بپوشین و تشریف ببرین از سوپری محله بخرین😉
حسن دیگه ای هم که داره اینه که بدون مواد نگهدارنده هست و کاملا ارگانیک.
هم با شیر گاو محلی میتونید درست کنید هم با شیر پاستوریزه. پس خیالتون راحت باشه.
فیلم طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی رو در کانال آشپزی ایران پخت بارگزاری کردم.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید و عضو بشین
مواد لازم برای یک لیتر شیر:
- یک لیتر شیر پرچرب
- 4 قاشق سرکه یا آبلیمو (ترجیحا سرکه)
- یک قاشق کره
- 3 قاشق خامه صبحانه
- نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی با شیر گاو و کره
یک لیتر شیرا را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارین.
اجازه بدین به نقطه جوش برسه. زمانی که شروع کرد به ریزجوش زدن، سرکه یا آبلیمو را اضافه کنید.
من توصیه میکنم سرکه اضافه کنید چون آبلیمو طعم و عطر خاصی به پنیر میده. ولی سرکه هیچ مزه ای نداره.
بعد از اضافه کردن سرکه بزارین روی حرارت بمونه. سرکه باعث میشه شیر بریده و به صورت دلمه بشه.
دلمه ها رو داخل صافی یا پارچه حریر بریزین تا آبش کشیده بشه.
نیازی نیست خیلی فشار بدین همین که آب اضافه تخلیه بشه کافیه.
تا گرم هست داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزین و چند پالس بزنید تا به یک بافت خامه ای برسین.
کره و خامه را اضافه کنید و مجدد چند پالس بزنید.
نمک هم اضافه کنید و دوباره در حد مخلوط شدن هم بزنید.
داخل ظرف مناسب بریزین و در یخچال نگهداری کنید.
چون مواد نگهدارنده نداره باید سریع مصرف کنید.
از این پنیر برای تهیه انواع دسر و چیزکیک میتونید استفاده کنید.
اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!