» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون فر » طرز تهیه پفیلا کاراملی خونگی مرحله به مرحله
طرز تهیه پفیلا کاراملی
بدون فر - بدون گلوتن - مطالب

طرز تهیه پفیلا کاراملی خونگی مرحله به مرحله

آبان 29, 1403 3077

طرز تهیه پفیلا کاراملی خونگی رو تقدیم نگاه شما عزیزان میکنم. پفیلا یه خوراکی خوشمزه و دلچسب بدون گلوتن هست.

امتحان طعم های جدید جزو لذت هایی هست که سن و سال نمیشناسه و کارامل از اون طعم هاست که اضافه کردنش به پفیلا باعث خلق یه ترکیب منحصر به فرد و هیجان انگیز میشه. و هر آدمی توی هر سن و سالی رو برای امتحان کردن طعم شگفت انگیزش وسوسه میکنه😉

پفیلا کاراملی دقیقا از همون طعم هاست که به محض خوردنش دلمون میخواد همه اطرافیانمون رو به چشیدن مزه خاص و خوشمزش دعوت کنیم.

فیلم طرز تهیه پفیلا کاراملی رو در کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بارگزاری کردم.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • یک پیمانه ذرت مخصوص پفیلا
  • دو قاشق غذاخوری روغن
  • کمی نمک
  • نصف پیمانه شکر
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • یک پیمانه شیر
  • پودر شیر خشک یا پودر پنیر در صورت تمایل

طرز تهیه پفیلا کاراملی خونگی

در ابتدا دو قاشق روغن را داخل تابه بریزین و ذرت رو به همراه نمک اضافه کنید.

کمی هم بزنید و همین که ذرت ها گرم شدن و آماده باز شدن، درب تابه رو بزارین.

طرز تهیه پفیلا کاراملی

تابه رو مرتب تکون بدین تا همه ذرت ها باز بشن.

پفیلای آماده رو داخل یه کاسه بریزین.

حالا میریم سراغ درست کردن کارامل.

شکر رو داخل یه تابه بریزین و در همه قسمت های تابه پخش کنید.

تابه رو روی حرارت متوسط بزارین. اصلا شکر رو هم نزنید. كم كم شكر از لبه های تابه شروع ميكنه به ذوب شدن.

كمی تابه رو تكون بديد. اينطوری شكرهای موجود در مركز تابه به لبه ها رسيده و شروع به ذوب شدن ميكنن.

مرتب تابه رو تکون بدین تا همه شکرها ذوب بشن. رنگ کارامل باید قهوه ای باشه.

تاکید میکنم که اصلا داخل شکر قاشق نزنید. مراقب خودتون هم باشید یوقت خدایی نکرده نسوزید.

زمانی که شکر کاملا حل شد، کره رو اضافه کنید و تند تند هم بزنید.

بعد از اضافه کردن کره، کارامل کف میکنه نگران نباشین طبیعی هست.

حالا شیر رو در چند مرحله اضافه کنید و هر بار تند تند کارامل رو هم بزنید. این مرحله نیاز به دقت داره چون اضافه کردن شیر باعث میشه ذرات داغ کارامل پخش بشن و ایجاد سوختگی کنن.

خیلی حواستون رو جمع کنید!

طرز تهیه پفیلا کاراملی

زمانی که شیر رو کامل اضافه کردین و مواد کارامل خوب با هم مخلوط شدن، کارامل آماده رو روی پفیلا بریزین و مخلوط کنید.

طرز تهیه پفیلا کاراملی

 

در صورت تمایل میتونید پودر شیر خشک یا پودر پنیر رو روش الک کنید و با لذت میل کنید.

منتظر آموزش پفیلا شکلاتی و پفیلا پنیری هم باشین.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت