طرز تهیه سوپ شیر
این سوپ رو در این دوفصل که سرماخوردگی زیاد هست مرتب درست کنید
به دلیل وجود شیر و جو و قارچ منبع خوبی از انواع پروتئین ها و ویتامین ها و آنتی اکسیدانهاست و مقاومت بدن در برابر سرماخوردگی رو بالا میبره
🍶طرز تهیه سـوپ شیر بسیار خوشمزه 🍲
مـواد لازم….
◀️شــیر…..ســه لـیوان
◀️هـویج…..دوعـدد مـتوسط
◀️سیب زمـینی….یڪ عـدد ڪوچڪ
◀️ســینہ مــرغ….یڪ چـهارم سـینہ
◀️خــامہ….یڪ ق.غ سـرپـر (دلخواه)
◀️ڪره….پـنجاه گـرم
◀️آرد…..یڪ ق.غ
◀️جـو پــرڪ…..دوسـوم لـیوان
◀️ذرت پـخته شـده…..نصف لـیوان
◀️جعفرے سـاطورے…..دو الی سـه ق.
سـینہ هاے مـرغ بـه تڪہ هاے ریـزے بـرش بـزنید
نـصف ڪره رو داخل قـابلمہ بـریـزید ڪره ذوب شـد مـرغ اضـافہ ڪنید چـند دقیقہ تـفت بدید بعد ادویه مرغ بزنید تا موقع پخت با شیر بوی زهم نده
در ایـن مـرحلہ قـارچ خـرد شـده رو اضافہ ڪنید بـا شعلہ بـالا چـند دقیقہ تـفت بدید
سـیب زمینی،هـویج،ذرت اضافہ ڪنید دو الی سـه دقیقہ تفت بدید دو لیوان آب ساده یا اگه آب مـرغ دارید اضافہ ڪنید ده دقیقہ روے شعلہ ملایم بزارید جــوش بزنه
بـعد ده دقیقہ جـو پـرڪ شستہ شـده رو اضافہ ڪنید روے شعلہ ڪم بزارید تا جو پـرڪ خـوب پختہ بشه زمان زیادے نمیبره
داخـل قـابلمہ کوچکی باقیمانده ڪره همراه یک قاشق آرد بـریزید چند دقیقہ تـفت بدید تـا خـامی آرد گـرفتہ بشه شـیر بـه دماے محیط بهش اضافہ ڪنید مدام هم بـزنـید گلوله نشه
بعد بـه صورت داغ بـه سـوپتون اضافہ کنید اگـه سـرد بـاشہ داخـل سـوپ بـریده مـیشه من از شـیر محلی و ڪره محلی استفاده ڪردم رنگ سـوپم سـفید کامل نـشده
⏪بـعد ریـختن شـیر اجـازه بدید ده دقیقہ دیگه روے شعله بمونه تا جابیفته
⏪داخل پیالہ کوچکی خـامہ بریزید همراه چـند قاشق شـیر گرم بزنید تا یکدست بشه به سوپ اضافہ ڪنید موقع ریختن مدام بهم بزنید تا نبره
⏪در پایان جعفری ساطورے بریزید اجازه بدید چند دقیقہ بمونه بعد از روے شعلہ گاز بردارید داخل بشقاب سرو بریزید به دلخواه تزئین کنید