طرز تهیه برگر عدس بدون گوشت
طرز تهیه برگر عدس بدون گوشت رو یاد بگیرین و این غذا رو درست کنید چون مطمئنم اگر یه بار درستش کنید دیگه مشتری ثابت و پروپا قرص این غذا میشین
شاید فکر کنید برای خوردن یه ساندویچ خوشمزه باید کلی گوشت مصرف بشه تا بشه گفت همبرگر خوردیم!، اما صبر کنید دندون هاتون به برگر عدس برسه و یه گاز از این ساندویچ بزنید
اون وقت میفهمید غذای سالم و خوشمزه یعنی چی😍😋
مزه فوق العاده ای داره. اگر کسی ندونه مواد اولیه این برگر چیه محاله بتونه حدس بزنه که داخلش عدس داره.
آیا می دونستید که عدس یک منبع پروتئین عالی است و چربی و کالری کمی داره و یکی از بهترین جایگزین ها برای گوشت هست؟ همچنین سرشار از فیبر، آهن و ویتامین هستند.
فیلم طرز تهیه برگر عدس رو داخل کانال آشپزی ایران پخت بارگذاری کردم حتما ببینید.
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
عدس | یک پیمانه معادل 200 گرم |
پیاز | یک عدد بزرگ |
سیر | سه حبه |
هویج | یک عدد |
آرد سوخاری | نصف پیمانه |
رب گوجه | یک قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا | یک قاشق غذاخوری |
جعفری | نصف یک دسته |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه برگر عدس
1-2 قاشق غذاخوری روغن را در تابه گرم کنید و پیاز را به مدت 2-3 دقیقه یا تا زمانی که شفاف شود تفت دهید. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آن بلند بشه. سپس هویج را اضافه کنید و هر از گاهی هم بزنید تا مخلوط سبزیجات خوب حرارت ببینه. بعد یک دقیقه کنار بگذارید تا خنک بشه و از اون حرارت اولیه بیفته
عدس پخته شده، سبزیجات سرخ شده، رب گوجه فرنگی، پودر پاپریکا، جعفری و نیمی از آرد سوخاری را به غذاساز اضافه کنید و چند پالس بزنید. نمک و فلفل اضافه کنید. باقی مانده آرد سوخاری را اضافه کنید و دوباره مواد رو ترکیب کنید تا همه مزه ها به خوبی یکدست بشن.
مخلوط را به یک کاسه منتقل کنید، روی آن را بپوشانید و حداقل 30 دقیقه (یا یک شب) در یخچال بگذارید.
مخلوط را به 4 تا 5 عدد برگر بزرگ در آورید (یا در صورت تمایل، تعداد بیشتری برگر کوچکتر درست کنید). مقداری روغن را در تابه ای نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. همبرگرها را اضافه کنید و همبرگرها را از هر طرف حدود 5 تا 6 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی و ترد شوند (مواظب برگرداندن آنها باشید زیرا بسیار ظریف هستند).
کمی سس مایونز، سس کچاپ تند و شیرین رو با هم مخلوط کنید. نون ساندوچی رو از وسط نصف کنید. روی یک طرف نون مقداری سس بمالید. یدونه برگر عدس گزم بزارین و اگر دوست دارین برگر پنیری بخورین یه ورق پنیر هم بزارین تا با گرمای برگر عدس، پنیر کمی ذوب بشه. با کاهو گوجه و خیارشور و هر چیزی که در منزل دارین سرو کنید.
نکاتی برای پخت بهتر برگر عدس
✔️به جای عدس میتونید از لوبیا چشم بلبلی، لوبیا چیتی یا مخلوط لوبیا و عدس هم استفاده کنید.
✔️میتونید گردو، مغز تخمه آفتابگردان یا تخم کتان هم اضافه کنید
✔️برگرها از بیرون ترد و از داخل نرم هستن اگر میخواین کاملا ترد باشن، ضخامتشون رو کمتر کنید و در روغن بیشتری سرخ کنید
✔️مایه برگر رو میتونید تا دو ماه در فریزر نگهداری کنید
✔️اگر مایه برگر بعد از سرد شدن هنوز خیلی مرطوب است، آرد سوخاری بیشتری اضافه کنید. اگر مخلوط خیلی خشک است، کمی آب اضافه کنید.
✔️با این میزان مواد 4-5 عدد برگر درست میشه. اگر اندازه ها رو کوچک کنید مسلما تعداد بیشتری خواهید داشت.
💟هزینه آموزش صلوات جهت تعجیل فرج آقامون هست
امیدوارم که درست کنید و از خوردنش لذت ببرین.
برای دیدن فیلم ها حتما عضو کانال ایران پخت بشین.