» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون گلوتن » طرز تهیه فرنی با آرد ذرت بدون گلوتن
طرز تهیه فرنی با آرد ذرت
بدون گلوتن - دسر - رژیمی - گیاهی - مطالب

طرز تهیه فرنی با آرد ذرت بدون گلوتن

مرداد 26, 1403 4068

طرز تهیه فرنی با آرد ذرت هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزس

فرنی با آرد ذرت به اندازه فرنی شکلاتی خوشمزه هست و یک صبحانه سالم و مقوی است. اگر صبح خورده بشه بهترین سیر کننده است!

اگر یک بار فرنی با آرد ذرت رو بخورید حتما در برنامه هفتگی قرارش میدین و دیگه میشه پای ثابت صبحانه خونه شما. چرا؟

چون درست کردن این فرنی بسیار آسان است! به مواد بسیار کمی نیاز دارد ، و همچنین شما را تا زمان ناهار سیر نگه می دارد! و مهمترین قسمت، بسیار خامه ای است و طعمی کاملاً خوشمزه ای دارد!

اگر در رژیم بدون گلوتن هستین و یا به دلیل بیماری منع مصرف آرد گندم دارین و از خودتون میپرسین با آرد ذرت چی درست کنم حتما طرز تهیه فرنی با آرد ذرت را یاد بگیرید.

دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم برای 3-4 نفر:

  • 7 قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • یک پیمانه شیر
  • دو پیمانه آب
  • سه چهارم پیمانه شکر
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • یک چهارم پیمانه گلاب

طرز تهیه فرنی با آرد ذرت بدون گلوتن

اول از همه یه توضیح مختصر درباره جایگزین ها بدم.

به جای شکر از عسل یا حتی شیره انگور یا خرما هم میتونید استفاده کنید.

فرنی با آرد ذرت رو با طعم دارچین هم میتونید درست کنید. برای این کار یک تکه کوچک چوب دارچین به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بعد از پخت اون رو بیرون بیارین.

خب برای پخت فرنی با آرد ذرت باید مواد رو با هم مخلوط کنید.

شیر و آرد ذرت و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه. چند دقیقه قبل از غلیظ شدن کامل گلاب و وانیل رو اضافه کنید و بعد از این که غلظت گرفت از روی حرارت بردارین.

اگر هنگام پختن، فرنی کمی غلیظ به نظر می‌رسد، کافی است کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود. باید حداقل 10 دقیقه آن را بپزید تا آرد ذرت حل شود و حالت خامه ای پیدا کند.

طرز تهیه فرنی با آرد ذرت

اگر ممنوعیت استفاده از خامه ندارین میتونید دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه به این ترکیب اضافه کنید که بی نهایت بافت فرنی رو خامه ای و خوشمزه میکنه. برای این کار باید وقتی حرارت رو خاموش کردین مقداری از مواد رو بردارین و با دو قاشق خامه مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشن.

اطلاعات تغذیه ای فرنی با آرد ذرت

کالری 181 کیلو کالری
کربوهیدرات 31 گرم
پروتئین گرم 
چربی گرم
چربی اشباع گرم
سدیم
328 میلی گرم 
پتاسیم
211 میلی گرم 
فیبر گرم 

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت