پودینگ شکلاتی بدون تخم مرغ و خامه
پودینگ شکلاتی یک دسر خوشمزه و خامه ای است که مواد اصلی آن شکلات و شیر است. این دسر به عنوان یکی از محبوب ترین دسرها در سراسر جهان شناخته میشود. و معمولاً بهعنوان یک گزینه ساده و سریع برای مناسبت های ویژه مثل شب یلدا مورد استفاده قرار میگیرد.
تاریخچه پودینگ به قرن ۱۷ بازمیگردد. در آن زمان، پودینگ ها بهعنوان یک غذای تهیه شده از گوشت و غلات شناخته میشدند. اما با گذشت زمان و بهویژه در قرن ۱۹، با ورود شکلات به بازار اروپا، نوع جدیدی از پودینگ ها با طعم شکلات به وجود آمد.
در سال های بعد، پودینگ شکلاتی بهعنوان یک دسر ساده و شیرین محبوبیت زیادی پیدا کرد.
روش تهیه پودینگ شکلاتی بسیار آسان است. معمولاً از ترکیب شیر، شکر، آرد یا نشاسته ذرت، شکلات و تخم مرغ تشکیل می شود. مواد را به آرامی روی حرارت میپزند تا غلیظ شوند. در نهایت، این دسر به صورت سرد یا گرم سرو میشود و میتوان آن را با خامه یا میوه تزیین کرد.
اما در این آموزش قرار است پودینگ شکلاتی بدون تخم مرغ و خامه را با هم درست کنیم.
پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.
مواد لازم:
- نصف پیمانه شکر
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت
- یک پنس نمک
- دو و سه چهارم پیمانه شیر سرد
- دو قاشق غذاخوری کره
- یک قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه پودینگ شکلاتی بدون تخم مرغ و خامه
در ابتدا همه مواد را آماده کنید و روی میز کار قرار دهید.
نصف فنجان شکر سفید، 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ¼ پیمانه نشاسته ذرت و یک پنس نمک را در یک قابلمه با هم ترکیب کنید.
شیر را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند و روی حرارت قرار دهید.
باید مواد را مرتبا هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. اگر قابلمه را به حال خودش رهاکنید قطعا ته می گیرد و شاید کار خراب شود.
زمانی که مواد به اندازه کافی غلیظ شد، کره و وانیل را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
پودینگ را داخل لیوان های سرو بریزین و اجازه بدین در محیط بمانند و سرد شوند.
پودینگ شکلاتی بدون تخم مرغ و خامه و شکلات آمادست.
میتونید به عنوان میان وعده برای بچه هایی که اشتهای کمی دارند درست کنید. یا در مجالس و مهمانی ها با این دسر ساده، کام همه را شیرین کنید.