» مطالب » قنادی » بستنی » طرز تهیه بستنی هندوانه ای
طرز تهیه بستنی هندوانه ای
بستنی - مطالب

طرز تهیه بستنی هندوانه ای

خرداد 12, 1403 30111

طرز تهیه بستنی هندوانه ای با ساده ترین روش ممکن😋

قبلا بستنی کیوی، بستنی توت فرنگی با شیر و بستنی یخی لیمویی بدون میوه رو آموزش دادم.

این بستنی هندوانه ای هم بسیار ساده هست و مواد اولیه کمی داره. در واقع میشه گفت بستنی هندوانه ای یخی هست و نیازی به ثعلب و خامه نداره.

اما گزینه خوبی برای روزهای گرم تابستون هست و یا روزهایی که از بیرون میاین خونه و میخواین خیلی سریع خنک شین🥵 و یا حتی برای مواقعی که هندوانه خریدین ولی نه شیرین هست و نه رنگ داره، میتونید سریع یه بستنی هندوانه ای خنک و خوشمزه درست کنید.

از نظر سلامتی هم کاملا سالم هست و هیچ نوع ماده نگهدارنده یا شیرینی بیش از حد نداره.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • دو پیمانه هندوانه مکعبی خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • آب نصف یک لیموترش

طرز تهیه بستنی هندوانه ای

گوشت قرمز هندوانه رو جدا کنید و تخم هندوانه رو دربیارین. به صورت مکعبی برش بزنید.

هندوانه های خرد شده، آبلیموترش، شکر را داخل مخلوط کن بریزین و کاملا با هم مخلوط کنید.

اگر هندوانه اصلا شیرین نیست باید میزان شکر رو بیشتر کنید.

داخل قالب بستنی بریزین.

اگر قالب بستنی درپوش مخصوص داره که خیلی هم عالی روش بزارین. اگر نه به صورت زیر عمل کنید.

یه فویل رو کمی بزرگ تر از سایز قالب برش بزنید و روی سر قالب قرار بدین. با چاقو برش هایی رو ایجاد کنید و داخل هر قسمت یدونه چوب بستنی قرار بدین.

اینجوری چوب ها فیکس میمونن و دیگه تکون نمیخورن.

قالب رو برای حداقل 8 ساعت و یا یک شب تا صبح داخل فریزر بزارین.

طرز تهیه بستنی هندوانه ای

برای این که بستنی بهتر خارج بشه، یه ظرف رو آب گرم کنید. قالب رو برای چند ثانیه داخل آب بزارین و بعد سریع خارج کنید و بستنی ها رو دربیارین.

طرز تهیه بستنی هندوانه ای

به همین راحتی بستنی هندوانه ای آماده شد.

  • اگر قالب ندارین میتونید داخل لیوان یک بار مصرف با لیوان استیل بریزین و برای درپوش هم از تکنیک فویل و چوب بستنی استفاده کنید.
  • به جای شکر از عسل هم میتونید استفاده کنید.
  • اگر ترش دوست ندارین آب لیمو رو حذف کنید.
  • سر قالب رو همیشه کمی خالی بزارین.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت