تخم مرغ پیاز – املت پیاز
تخم مرغ پیاز خیلی خوشمزس مخوصوا اگر بلد باشی چجوری درستش کنی. شیرازیها خیلی عالی تخم مرغ پیاز درست میکنن😋 قبلا هم طرز تهیه دوپیازه سیب زمینی شیرازی رو گذاشتم و الان هم نوبت میرسه به تخم مرغ پیاز یا همون املت پیاز
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم برای 2-3 نفر:
- 3 عدد پیاز متوسط
- 3 عدد تخم مرغ
- 3 قاشق غذاخوری روغن
- 1 قاشق چایخوری کره
- 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
- فلفل قرمز
- نصف قاشق چایخوری فلفل چیلی
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نصف قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه تخم مرغ پیاز – املت پیاز
ابتدا پیازها را پوست گرفته و خلالی خرد کنید. خورد کردنش باید خلالی متوسط باشه چون اگر نازک باشه زیادی سرخ میشه و ما میخوایم بعد از پخت پیاز گوشتی بمونه.
تابه را روی اجاق قرار می دهیم و روغن اضافه می کنیم و می گذاریم داغ شود. بعد از داغ شدن روغن پیازها را اضافه کنید و هر از گاهی هم بزنید تا سبک شوند.
بعد از چند دقیقه باید تست پیاز انجام بشه به این شکل که کفگیر رو عمودی روی یه دونه پیاز فشار بدیم اگه صدای قیریچه😂 داد هنوز وقتش نشده. کفگیر باید آروم و بی صدا پیاز رو نصف کنه.
رب گوجه فرنگی، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه، فلفل چیلی، نمک و کره را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و مخلوط کنید و تفت دهید.
سپس با توجه به تعداد افراد بین پیازها فاصله ایجاد می کنیم.
تخم مرغ ها را میشکنیم و حرارت رو کم میکنیم و در تابه رو میزاریم تا تخم مرغ ها پخته بشن.
میتونید همراه پیازها، سوسیس هم سرخ کنید که دیگه اون موقع میشه تخم مرغ سوسیس😊