طرز تهیه ماهی قزل آلا در فر بدون فویل
طرز تهیه ماهی قزل آلا در فر یکی از خوشمزه ترین روش پخت ماهی قزل آلا است. عطر خوش ماهی همراه با ادویه های استفاده شده تمام فضای خانه را پر می کند.
برای درست کردن ماهی قزل آلا در فر نباید پوست ماهی را جدا کنید. فقط ماهی را تمیز کرده و شکم ماهی را خالی کنید.
پخت ماهی در فر آنقدرها هم که به نظر می رسد دشوار نیست. فقط از تازه بودن ماهی مطمئن شوید. چشم ها باید شفاف باشند و ماهی باید براق به نظر برسد و رنگ آن کدر نباشد. و مثل همیشه هر ماهی که انتخاب و خرید می کنید، باید بوی اقیانوس داشته باشد و نه بوی «ماهی».
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید به تمام فیلم های آموزشی دسترسی داشته باشین و آموزش ها رو دنبال کنید. فیلم های آموزشی از طرز تهیه غذاهای مختلف گرفته تا بهترین شیرینی ها و کیک ها و دسرها رو در کانال ببینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین.
مواد لازم:
پودر فلفل چیلی (پودرشده) | ۲ قاشق چایخوری |
زردچوبه (پودرشده) | ۱/۴ قاشق چایخوری |
گشنیز خشک (پودرشده) | ۲ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۲ قاشق چایخوری |
زنجبیل (پودرشده) | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
ماهی قزلآلا | ۱ عدد |
پیاز (خلالی خردشده) | ۱/۲ عدد |
سیر (کوبیدهشده) | ۳ حبه |
لیموترش (حلقهای برشخورده) | ۲ عدد |
روغن زیتون | ۱ قاشق سوپخوری |
شوید تازه (پاک و خردشده) | ۵۰ گرم |
طرز تهیه ماهی قزل آلا در فر
پودر فلفل چیلی، زردچوبه، پودر گشنیز، پودر سیر، زنجبیل و نمک را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس آن را روی تمام قسمتهای داخلی و خارجی ماهی بمالید، روی ماهی را با سلفون بپوشانید و یک ساعت و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزهدار شود.
پس از این مدت، ماهی را از یخچال خارج کنید. پیاز، سیر و نیمی از حلقههای لیموترش را داخل شکم آن، قرار دهید و سطح ماهی را بهوسیله قلمموی مخصوص آشپزی، به روغن زیتون آغشته کنید.
فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
زمان پخت ماهی قزل آلا در فر
ماهی را روی سینی فر قرار دهید و سینی را ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزد.
پس از این مدت، ماهی را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. شوید و بقیه حلقههای لیموترش را کنار آن قرار دهید و سرو کنید.
در صورت تمایل طرز تهیه ماهی پفکی را هم ببینید.