» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » چاشنی » مربا » طرز تهیه مربای انجیر
طرز تهیه مربای انجیر
مربا - مطالب

طرز تهیه مربای انجیر

مرداد 31, 1403 50262

طرز تهیه مربای انجیر رو براتون میزارم چون فصل انجیر تازه هست و شما میتونید با این روش بهترین و خوشمزه ترین مربای انجیر رو درست کنید.

طرز تهیه مربای انجیر سیاه و زرد و سفید یکی هست پس با این روش هر مدل انجیری دارین به راحتی مربا کنید و از خوردنش لذت ببرین.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • انجیر ۱ کیلو
  • شکر ۷۰۰ گرم (حدود ۳.۵ لیوان)
  • آب ۲ لیوان
  • آب لیمو ۱ ق غ
  • زعفران ۱ ق غ (در صورت دل خواه)
  • گلاب ۲ ق غ (در صورت دل خواه)

طرز تهیه مربای انجیر

شکر و آب رو روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و شروع به جوش کنه، دور دیواره های تابه رو با قلموی آغشته به آب لیمو پاک کردم. از وقتی که جوشید حدود یک ربع روی حرارت گذاشتم و بعد انجیر رو اضافه کردم.
انجیر رو از قبل شستم و خشک کردم . دم انجیر رو بابت له نشدن نگرفتم .


انجیر رو داخل شهد قرار دادم و اجازه دادم بپزه و شربت به قوام بیاد ، حرارت زیاد نباشه و کم باشه. طی پخت دیواره های تابه رو با قلموی آغشته به آب لیمو پاک کردم
اواخر پخت بهش زعفران و گلاب و آبلیمو اضافه کردم .
برای تست قوام اومدن مقداری از شهد رو در یک بشقاب ریختم و کنار گذاشتم خنک بشه و وقتی ظرف رو کج کردن به سختی از ظرف حرکت بکنه .
وقتی شهد قوام اومد از حرارت برداشتم . برای من از وقتی که انجیر رو اضافه کردم ، حدود یک ساعت روی حرارت بود ، اما این تایم ثابت نیست و متفاوته بستگی به نوع انجیر شما هم داره .

👈 اگر شهد غلیظ باشه مربا شکرک می زنه ، اگر شهدتون رقیق باشه مرباتون کپک می زنه

طرز تهیه مربای انجیر

نکات پخت:

⬅️ می تونید از هر نوع انجیر زرد، سیاه، سبز استفاده کنید .
⬅️ میزان شکر بستگی به میزان شیرینی انجیر شما داره، اگر انجیرتون شیرین نیست به میزان برابر وزن انجیر شکر بریزید .
⬅️ انجیرهاتون کوچک باشند و زیاد نرم و له نباشند .
⬅️ برای پخت بهتر و له نشدن انجیرها، بهتره برای پخت مربای انجیر از تابه استفاده کنید .
⬅️ کف مربا رو بگیرین، این کار بابت شفاف شدن مربا هستش.
⬅️ برای این که شهد به خورد انجیر بره، انجیر ها رو با سوزن یا خلال دندان چند سوراخ بزنید.
⬅️ میتونید برای عطر، زعفران، هل یا گلاب بزنید کلا اینا سلیقه ای هست.
⬅️ اگر براتون مقدور باشه میتونید چندتادونه گردو هم خرد کنید و بهش اضافه کنید که خیلی خوشمزه ترش میکنه.
⬅️ حرارت حین پخت زیاد نباشه تا شربت قوام بیاد.

شاید این آموزش ها رو هم دوست داشته باشین:

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت