طرز تهیه مربای هندوانه مجلسی و بسیار خوش رنگ
طرز تهیه مربای هندوانه مجلسی در این مطلب برای همه شما کدبانوهای عزیز قرار داده می شود.
قبلا آموزش پخت مربای پوست هندوانه بدون آهک و جوش شیرین در سایت گذاشته شده، پیشنهاد می کنم حتما درست کنید چون بسیار خوشمزه هست و تجربه جدیدی به حساب میاد.
اما این آموزش مربوط به طرز تهیه مربای خود هندوانه بدون آهک هست. مطمئنم از رنگ فوق العاده اون شگفت زده میشین.
فیلم طرز تهیه مربای هندوانه مجلسی هم براتون اماده کردم و در کانال و پیج ایران پخت قرار دادم.
برای دیدن فیلم طرز تهیه مربای هندوانه مجلسی، ایران پخت را در ایتا و اینستاگرام دنبال کنید.
- 2 کیلو هندوانه
- 400 تا 500 گرم شکر
- آب نصف یک لیموترش
طرز تهیه مربای هندوانه مجلسی و بسیار خوش رنگ
روش پخت مربای هندوانه خیلی خیلی ساده و سریع هست.
اول از همه هندوانه را برش بزنید و به صورت کامل تمام تخم های هندوانه را خارج کنید.
حالا هندوانه را به صورت مکعبی خرد کنید. سعی کنید برش ها خیلی بزرگ نباشن تا بعد پخت مربا ظاهر زیباتری داشته باشه.
هندوانه های خرد شده را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط بزارین و اجازه بدین 10 دقیقه بدون این که آب بهش اضافه کنید روی حرارت بپزه. اینجوری خودش آب میندازه.
بعد از این مدت، شکر رو بهش اضافه کنید. اگر هندوانه شیرین هست 400 گرم شکر کافیه. اگر شیرین نیست نیم کیلو شکر برای 2 کیلو هندوانه استفاده کنید.
آب نصف لیموترش رو هم اضافه کنید و بزارین چند دقیقه دیگه روی حرارت بپزه و شهدش غلیظ بشه.
این مرحله نیاز به پخت زیادی نداره در حد 4-5 دقیقه کافیه.
بعد از این که مربای هندوانه سرد شد داخل شیشه بریزین و در یخچال نگهداری کنید.
یه مربای خوشمزه و خوش رنگ که در کمتر از نیم ساعت آماده میشه.
تا فصل هندانه هست حتما این دو مدل مربای هندوانه یعنی مربای پوشت هندوانه و مربای خود هندوانه رو درست کنید.
یادتون نره برای این که بتونید فیلم های آموزشی رو ببینید عضو کانال ایران پخت در ایتا بشین.