» مطالب » قنادی » دونات و پیراشکی » دونات با سویق بدون تخم مرغ سالم و مقوی
دونات با سویق
دونات و پیراشکی - ژله - مطالب

دونات با سویق بدون تخم مرغ سالم و مقوی

آذر 4, 1403 2042

دونات با سویق یه تجربه متفاوت هست که اگر دنبال سالم خوری هستین پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید.

علاده بر این که میشه روش پودر قند پاشید و به صورت دونات میل کرد، میشه از وسط برش داد . ارده شیره یا شکلات هم میانش زد و برای بچه ها لقمه گذاشت.

یکی دیگه از ویژگی های مهم این دونات اینه که بدون بکینگ پودر هست و دیگه کاملا سالمه👌

طرز تهیه دونات بدون تخم مرغ با شیر رو هم ببینید.

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. 

مواد لازم:

  • نیم کیلو آرد کامل گندم
  • 200 گرم سویق
  • یک قاشق چایخوری خمیرمایه
  • 150 گرم آب پنیر خانگی
  • دو قاشق روغن
  • دو قاشق شکر یا نیشکر سرخ

طرز تهیه دونات با سویق

ترکیبی از سویق به، سیب، سنجد مجمعا 200 گرم نیازه. شما میتونید هر سویقی در منزل دارین انتخاب کنید.

به جای آب پنیر خانگی از آب ولرم هم میتونید استفاده کنید. منتهی کمی دونات ها سفت میشن.

آرد، سویق، شکر و خمیرمایه رو با هم مخلوط کنید. آب ولرم یا آب پنیر خانگی رو اضافه کنید و مواد رو ترکیب کنید.

حین ورز دادن روغن مایع یا کره یا روغن زرد گاوی اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر منسجم به دست بیاد.

روی خمیر رو بپوشونید و در جای گرمی استراحت بدین تا حجم خمیر  دو برابر بشه.

بعد از این، چونه های یک اندازه ای از خمیر بردارین. گرد کنید و مجدد روش رو بپوشونید و یک ربع استراحت بدین.

چونه ها رو به شکل دلخواه باز کنید و دوباره 15 دقیقه زمان استراحت بدین.

در آخر هم نان ها رو در روغن داغ سرخ کنید.

در هنگام قراردادن آنها به درون روغن داغ، از فشار دادن و خارج کردن پف آن خودداری کنید.

خواص سویق در طب سنتی ایرانی

سویق، یکی از محصولات غذایی سنتی است که به ویژه در طب سنتی ایرانی و اسلامی مورد توجه قرار گرفته. سویق به معنی آرد برشته و آسیاب کرده غلات مختلف، به ویژه گندم یا جو، است و استفاده از آن فواید زیادی برای سلامت دارد.

  • یکی از خواص بارز سویق تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است. این ماده غذایی غنی از ویتامین‌ ها و مواد معدنی است که به بدن کمک می‌کند تا با بیماری‌ها و عفونت‌ ها مقابله کند. همچنین سویق به عنوان یک منبع طبیعی انرژی شناخته می‌شود و مصرف آن می‌تواند انرژی لازم برای فعالیت‌ های روزانه را تأمین کند.
  • سویق به دلیل داشتن فیبر بالا، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند. این ماده می‌تواند به کاهش یبوست و بهبود هضم غذا کمک کند. همچنین، اثر مشهودی بر کنترل قند خون دارد و می‌تواند به عنوان یک گزینه مناسب برای افراد دیابتی به کار رود.
  • از دیگر خواص سویق می‌توان به تقویت کننده قلب و عروق اشاره کرد. وجود اسیدهای چرب مفید و مواد ضد التهابی در سویق، به سلامت قلب کمک می‌کند و می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.
  • سویق همچنین به عنوان یک ماده مغذی در دوران بارداری و شیردهی به بانوان توصیه می‌شود، چرا که می‌تواند به تأمین انرژی و مواد مغذی لازم برای مادر و نوزاد کمک کند.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت