طرز تهیه حلوا لبو
طرز تهیه حلوا لبو یه حلوای شیک و مجلسی ، لذیذ و خوش رنگ و طعم تقدیم نگاه شما
مجذوب رنگش میشی اون قدر خوش رنگه و همش هم فقط به خاطر لبو هست. اون قدر هم خوشمزه است. عاشق طعمش میشی 😍😍
حتی می تونید برای یلدا هم درست کنید.
دیگه خودتون بهتر میدونید که خواص لبو چقدر زیاده. به امید خدا دستور کیک لبو هم براتون میزارم.
پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.
مواد لازم:
- آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی 1 لیوان
- شکر 1 لیوان
- پوره لبو 1 لیوان (250 گرم)
- آب لبو یا آب 1 لیوان
- گلاب 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- کره 50 گرم
- روغن جامد 2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع 1/3 لیوان
- هل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه حلوا لبو
در ابتدا پوره رو درست کنید.
من دو تا لبو متوسط رو خوب شستم. سر و دمش و پوستش رو نگرفتم. داخل قابلمه حدود 3 لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت کم حدودا 3 ساعت زمان نیازه تا بپزه. بعد از پخت پوستش رو کندم و له کردم. (خوب میکس بشه)
آبی که توی قابلمه مونده بود بعد از پخت لبو اون آب لبو هستش یه آب خوش رنگ و عالی.
حالا شربت حلوا رو آماده کنید.
من آب لبو (یا حتی آب هم می تونید ) با شکر مخلوط روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد گلاب و پودر هل رو ریختم و از حرارت برداشتم .
آرد رو الک کردم و روی حرارت کم قرار دادم و مرتبا زیر و رو کردم . حرارت به هیچ وجه زیاد نباشه توی این حلوا نباید رنگ آرد زیاد تغییر کنه تا حلوا خوش رنگ بشه. آرد سفید هم بریزید بهتره خوش رنگ تر میشه . من حدود 25 تا 30 دقیقه روی حرارت خیلی کم تفت دادم. آرد تفت داده شده رو هم مجدد الک کردم و در تابه ریختم.
روغن و کره رو ریختم (میزان رو غن تقریبی هست) و یه کوچولو تفت دادم و بعد پوره لبو رو ریختم و مخلوط کردم و بعد شربت رو آروم داخلش ریختم و هم زدم و تا زمانی که حلوا بسته بشه و یه جا جمع بشه و گهواره ای در بیاد.
حلوای گرم رو در دیس کشیدم و با پشت قاشق که کمی آغشته به روغن جامد هست روش رو صاف کردم .
تزیین هم سلیقه ای هست و من با کاردک روش طرح زدم .از ماسوره برگ استفاده کردم و مابقی حلوا (برای ماسوره زدن خیلی داغ و سرد نباشه حلوا) رو دور دیس طرح زدم.
از بادام پرک و خلال پسته هم استفاده کردم و وسط کار طرح گل و برگ زدم .