نان ستاره ای دارچینی با فیلم و تمام نکات لازم
نان ستاره ای دارچینی رو اگر درست کنی مشتری همیشگیش میشی.
ما ایرانی ها عطر دارچین رو خیلی دوست داریم. برای همین چای دارچین یا شیرینی هایی که دارچین دارن رو زیاد میپسندیم. شیرینی هایی مثل نان رول دارچینی.
سه مدل نان رول دارچینی رو درسایت گذاشتم:
- طرز تهیه رول دارچینی تصویری و بدون تخم مرغ
- طرز تهیه رول دارچینی با کرم و فیلم
- طرز تهیه رول دارچینی با بکینگ پودر و بدون تخم مرغ
نان ستاره ای دارچینی که بهش نان خورشیدی هم میگن در واقع یه مدل نان دارچینی هست که به جای رول شدن، به صورت زیباتری آماده میشه.
پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.
مواد خمیر:
- 240 میلی لیتر (1 پیمانه) شیر گرم
- 50 گرم (1/4 پیمانه) شکر
- خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
- 70 گرم (5 قاشق غذاخوری) کره ذوب شده
- 1 عدد تخم مرغ در دمای محیط
- 450 گرم (سه و نیم پیمانه) آرد
- نصف قاشق چایخوری نمک
مواد لازم میانی:
- 100 گرم (نصف پیمانه) شکر دانه ریز
- 1 قاشق غذاخوری دارچین
- 50 گرم (سه و نیم قاشق غذاخوری) کره (از قبل ذوب کنید)
جهت رومال:
- 1 عدد تخم مرغ
- شکر دانه ریز (برای پاشیدن روی خمیر)
- پودر شکر ( برای تزیین روی نان)
طرز تهیه نان ستاره ای دارچینی
مواد رو در محیط بزارین تا هم دما بشن.
کره ای که برای داخل خمیر هست رو ذوب کنید و بزارین سرد بشه.
شیر ولرم رو داخل ظرفی بریزین. شکر رو اضافه کنید و بعد خمیرمایه را روی اون بپاشید. هم بزنید و ده دقیقه استراحت بدین تا عمل بیاد.
اگر مبتدی هستید و یا نمیدونید کار با خمیرمایه چجوریه نحوه عمل آوری خمیرمایه رو مطالعه کنید.
بعد از این که خمیرمایه کف کرد و بالا آمد، کره رو اضافه کنید.
تخم مرغ رو داخل مواد بشکنید و هم بزنید تا از لختگی خارج بشه. بعد آرد و نمک را داخل مواد الک کنید و خمیر رو جمع کنید.
روی خمیر رو بپوشونید و یک ساعت زمان بدین تا خمیر پف کنه و حجمش دو برابر بشه.
البته این یک ساعت زمان تقریبی هست و ممکنه بیشتر یا کمتر طول بکشه. (با توجه به متفاوت بودن دمای محیط). اما ملاک دو برابر شدن حجم خمیر هست.
نصف پیمانه شکر دانه ریز و یک قاشق دارچین که برای مواد میانی بود رو با هم مخلوط کنید.
بعد از این که حجم خمیر دوبرابر شد، با دست پف خمیر رو بگیرین تا هوای اضافی خارج بشه. خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو باز کنید.
روی هر قسمت با برس کره بزنید و مخلوط شکر و دارچین بپاشید و بعد قسمت بعدی رو بزارین.
خمیر آخر رو که گذاشتین دیگه نباید شکر و دارچین بپاشید. نان رو تقسیم کنید و مطابق فیلم شکل بدین و رومال تخم مرغ بزنید. کمی شکر روی خمیر بپاشید و در فر بزارین.
مدت زمان پخت 40 تا 45 دقیقه در فر 180 درجه (بازم بستگی به قدرت فر شما داره. طبق قلقلی که از فرتون دارین تنظیم کنید)
بعد از این که سرد شد کمی پودر قند روی نون الک کنید و با شادی میل کنید.
اگر این دستور را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!