طرز تهیه رب گوجه خانگی با مخلوط کن با ماندگاری بالا بدون کپک زدن
طرز تهیه رب گوجه خانگی با مخلوط کن با ماندگاری بالا رو در این مطلب می بینید. رب گوجه فرنگی خانگی، عطر و طعمی داره که هیچ رب آماده ای نمیتونه جاشو بگیره. با کمی حوصله، میتونی یه رب خوش رنگ و غلیظ درست کنی که همه غذاهات رو خوش رنگ و لعاب کنه.
با رب گوجه خونگی علاوه بر این که میشه غذاهایی مثل پاستا پنه با سس گوجه، کباب تابه ای با سس گوجه ، پاستا با قارچ و خامه درست کرد. میتونید سس های خوشمزه ای مثل سس کچاپ و سس ترش و شیرین هم درست کنید.
با این روش بدون نیاز به دستگاه خودتون داخل منزل آب گوجه ها رو بگیرید و رب درست کنید.
برای دسترسی به فیلم های آشپزی کافیه عضو کانال آپارات ایران پخت بشین و تمام آموزش های رایگان شیرینی پزی و آشپزی رو مشاهده کنید.
مواد لازم:
- 4 کیلو گوجه فرنگی
- 2 قاشق نمک درشت
طرز تهیه رب گوجه خانگی با مخلوط کن
بیاید کارمون رو با پوست کندن گوجه فرنگیها شروع کنیم.

یه برش ضربدری کوچیک پایین هر گوجه بزنید تا پوست کندن راحت تر باشه. حالا گوجه های خرد شده رو بندازید تو آب جوش و بذارید حدود ۴۵ ثانیه بمونن.
بعدش سریع میندازیمشون تو آب یخ تا حسابی شوکه بشن و پوستشون راحت جدا بشه. فقط ۴۵ ثانیه کافیه. وقتی پوست کندن اینجوری رو امتحان کنید، کلی سورپرایز میشید از راحتیش!

گوجههای پوستکنده رو بریزید تو غذاساز و خوب آسیاب کنید. حالا برای این که زمان پخت رو کاهش بدیم باید آب اضافی گوجه ها رو بگیریم.
پوره گوجه رو بریزین داخل یه صافی تا آب اضافی گرفته بشه. اینطوری دونه های درشت گوجه هم خارج میشه.
حالا پوره گوجه فرنگی رو بریزید تو یه قابلمه بزرگ.
یه مقداری نمک درشت اضافه کنید، این نمک خیلی مهمه چون باعث میشه ربتون تازه بمونه.

حالا رب رو روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و خوشرنگ بشه. من حدود یک ساعت جوشوندم، ولی این زمان بستگی به آب گوجه و مقدار رب داره. هر وقت دیدید غلظتش خوبه، کفیه.
رب رو سریع تو شیشهها بریزید و درشون رو محکم ببندید. شیشه ها رو هم حتما از قبل داخل آب جوش بزارین و بعد بشورین و خشک کنید.
راز ماندگاری بالای رب گوجه خانگی خوب پختن گوجه و استفاده از ظرف تمیز و خشک هست. بعدشم این که اصلا هوا داخل شیشه نشه و جای رب خنک و تاریک باشه.

خب، رب خانگی ما آمادهست! برای همهتون که درست میکنید، موفقیت و خوشمزگی آرزو دارم!
یه نکته کوچیک: من حدود ۶۰۰ گرم رب از ۴ کیلو گوجه گرفتم.

برچسب ها: چکار کنیم رب گوجه قرمز شودطرز تهیه با مخلوط کنطرز تهیه رب خانگی با ماندگاری بالاطرز تهیه رب گوجه با چرخ گوشتطرز تهیه رب گوجه با دستگاه آبگیریطرز تهیه رب گوجه با دستگاه آبگیری نی نی سایتطرز تهیه رب گوجه با سبزی خردکن نی نی سایتطرز تهیه رب گوجه با مخلوط کن نی نی سایتطرز تهیه رب گوجه خانگیطرز تهیه رب گوجه خانگی با مخلوط کنطرز تهیه رب گوجه خانگی به روش سنتیطرز تهیه رب گوجه خانگی در زمستانطرز تهیه رب گوجه خانگی عالیطرز تهیه رب گوجه خانگی که کپک نزندطرز تهیه رب گوجه در آفتابطرز تهیه رب گوجه در آفتاب نی نی سایتفیلم طرز تهیه رب گوجه خانگی