» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » چاشنی » سس » طرز تهیه رب گوجه خانگی با مخلوط کن با ماندگاری بالا بدون کپک زدن
سس - مطالب - ویدئو

طرز تهیه رب گوجه خانگی با مخلوط کن با ماندگاری بالا بدون کپک زدن

مرداد 10, 1404 130274

طرز تهیه رب گوجه خانگی با مخلوط کن با ماندگاری بالا رو در این مطلب می بینید. رب گوجه‌ فرنگی خانگی، عطر و طعمی داره که هیچ رب آماده‌ ای نمی‌تونه جاشو بگیره. با کمی حوصله، می‌تونی یه رب خوش‌ رنگ و غلیظ درست کنی که همه غذاهات رو خوش رنگ و لعاب کنه.

با رب گوجه خونگی علاوه بر این که میشه غذاهایی مثل پاستا پنه با سس گوجه، کباب تابه ای با سس گوجه ، پاستا با قارچ و خامه درست کرد. میتونید سس های خوشمزه ای مثل سس کچاپ و سس ترش و شیرین هم درست کنید.

با این روش بدون نیاز به دستگاه خودتون داخل منزل آب گوجه ها رو بگیرید و رب درست کنید.

برای دسترسی به فیلم های آشپزی کافیه عضو کانال آپارات ایران پخت بشین و تمام آموزش های رایگان شیرینی پزی و آشپزی رو مشاهده کنید.

مواد لازم:

  • 4 کیلو گوجه فرنگی
  • 2 قاشق نمک درشت

طرز تهیه رب گوجه خانگی با مخلوط کن

بیاید کارمون رو با پوست کندن گوجه‌ فرنگی‌ها شروع کنیم.

طرز تهیه رب گوجه خانگی

یه برش ضربدری کوچیک پایین هر گوجه بزنید تا پوست کندن راحت‌ تر باشه. حالا گوجه‌ های خرد شده رو بندازید تو آب جوش و بذارید حدود ۴۵ ثانیه بمونن.
بعدش سریع می‌ندازیمشون تو آب یخ تا حسابی شوکه بشن و پوستشون راحت جدا بشه. فقط ۴۵ ثانیه کافیه. وقتی پوست کندن اینجوری رو امتحان کنید، کلی سورپرایز می‌شید از راحتیش!


گوجه‌های پوست‌کنده رو بریزید تو غذاساز و خوب آسیاب کنید. حالا برای این که زمان پخت رو کاهش بدیم باید آب اضافی گوجه ها رو بگیریم.

پوره گوجه رو بریزین داخل یه صافی تا آب اضافی گرفته بشه. اینطوری دونه های درشت گوجه هم خارج میشه.

حالا پوره گوجه فرنگی رو بریزید تو یه قابلمه بزرگ.

یه مقداری نمک درشت اضافه کنید، این نمک خیلی مهمه چون باعث می‌شه رب‌تون تازه بمونه.

طرز تهیه رب گوجه خانگی
حالا رب رو روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و خوش‌رنگ بشه. من حدود یک ساعت جوشوندم، ولی این زمان بستگی به آب گوجه و مقدار رب داره. هر وقت دیدید غلظتش خوبه، کفیه.
رب رو سریع تو شیشه‌ها بریزید و درشون رو محکم ببندید. شیشه ها رو هم حتما از قبل داخل آب جوش بزارین و بعد بشورین و خشک کنید.

راز ماندگاری بالای رب گوجه خانگی خوب پختن گوجه و استفاده از ظرف تمیز و خشک هست. بعدشم این که اصلا هوا داخل شیشه نشه و جای رب خنک و تاریک باشه.


خب، رب خانگی ما آماده‌ست! برای همه‌تون که درست می‌کنید، موفقیت و خوشمزگی آرزو دارم!
یه نکته کوچیک: من حدود ۶۰۰ گرم رب از ۴ کیلو گوجه گرفتم.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت