» مطالب » قنادی » طرز تهیه کیک هلو ساده و خوشمزه
کیک هلو
قنادی - کیک - مطالب

طرز تهیه کیک هلو ساده و خوشمزه

فروردین 1, 1403 6097

قرار هست طرز تهیه کیک هلو ساده و خوشمزه رو با هم یاد بگیریم

یه کیک ساده که مطمئنم با خوردنش کلی کیف میکنید و دوست دارین طعم این کیک رو بارها و بارها امتحان کنید.

اگر به دنبال یک تجربه جدید هستید، بهتره از خوردن هلو به شکل ساده دست بردارید و کیک هلو را امتحان کنید. کیکی که بوی آن به شما خواهد گفت که این تجربه جدید فوق‌العاده است.

طرز تهیه کیک هلو ساده

 

🍑تخم مرغ ۳ عدد

🍑شکر ۲۰۰ گرم (یه کم کمتر از یک لیوان)

🍑ماست ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)

🍑روغن مایع ۱۰۰ میلی (یه کم کمتر از نصف لیوان)

🍑آرد سفید شیرینی پزی ۲۷۰ گرم (یه کم کمتر از ۲ لیوان)

🍑نشاسته ذرت ۲۰ تا ۳۰ گرم (۲ ق غ) (قابل حذف و جاش آرد بریزین)

🍑بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)

🍑وانیل ۱/۴ ق چ

🍑هلو ۳ عدد

همه مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم و بعد ماست رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد همزن رو خاموش کردم .


آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم . کمی هم هلو داخل مایه کیک ریختم
داخل قالب به قطر ۲۳ سانت از مواد ریختم .
هلوها رو پوستش رو گرفتم و هسته اش رو جدا کردم روی کیک چیدم .
فر از قبل روشن کردم .
قالب رو در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یانه . دو سه دقیقه هم شعله بالایی گریل رو اخر روشن کردم تا روش تغییر رنگ بده .


بعد از اینکه از دما افتاد از قالب خارج کردم و روش کمی پودر قند پاشیدم .
نکات :هلوهایی که خیلی نرم هستند استفاده نکنین .
ترجیحا از ماست استفاده بشه بافت کیک پوک تر میشه ، نهایتا شیر رو می تونین جایگزین کنین .
نشاسته ذرت هم باعث میشه کیک پوک تر بشه می تونین کلا حذف کنین و جاش آرد سفید بریزین .
بدون فر داخل تابه دوطرفه هم میشه درست کنین این طور پختش بهتر از فر دست ساز هست برای کیک میوه

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت