مربای کدو حلوایی بدون آهک + فوت و فن مربای کدو حلوایی
مربای کدو حلوایی بدون آهک بلدی درست کنی؟! این قدر ساده هست که نگو! تازه زمان زیادی هم نیاز نداره.
مربای کدوحلوایی یه خوشمزه پاییزی و زمستونی حسابیه! تصور کن یه شیشه مربای خوشرنگ و براق روی میز صبحونه باشه، با عطر دارچین که وقتی درشو باز میکنی، کل خونه رو پر میکنه. کدوحلوایی شیرینی طبیعی و لطیفی داره و وقتی با شکر و ادویه ترکیب میشه، طعمش واقعاً دلبر میشه. بعضیها دوست دارن با خلال بادام یا پوست پرتقال هم درستش کنن تا خوشطعمتر و خاصتر بشه. این مربا هم با نون تازه فوقالعادهست، هم میتونی کنارش کره یا خامه بزنی تا یه صبحونه یا عصرونه کامل و خاطرهانگیز داشته باشی. خلاصه، مربای کدوحلوایی فقط یه مربا نیست، یه حس خوب و گرم پاییزیه توی یه قاشق کوچیک! 🌟
کدوحلوایی فقط یه صیفی نیست؛ یه بسته کامل از ویتامین ها و مواد معدنیه که هم سلامت میاره، هم حال خوب.این میوه پرخاصیت، هم توی غذاهایی مثل سوپ و خورش عالیه، هم برای دسر و شیرینی و حتی مربا.
طرز تهیه کیک کدوحلوایی بدون تخم مرغ، طرز تهیه سوپ کدو حلوایی، کیک کدو حلوایی رزا منتظمی ،کدو حلوایی شکری و طرز تهیه پوره کدو حلوایی با تمام نکات و فوت و فن هاش در سایت هست. این مطلب هم اختصاص داره به طرز تهیه مربای کدو حلوایی بدون آهک!
مواد لازم:
- یک کیلو کدوحلوایی
- 400 گرم شکر
- دو سه عدد میخک
- یک عدد چوب دارچین
مربای کدو حلوایی بدون آهک
در ابتدا کدو حلوایی رو بشورین و پوست اون رو بگیرین. یه کوچولو پوستش سفت هست اما به راحتی جدا میشه.

کدو حلوایی را از وسط نصف کنید و آن را به صورت نوارهای ۱.۵ سانتیمتری برش بدین. حالا این نوارها را به صورت مکعبهای کوچک برش بزنید تا پخت اون ها آسانتر و یکدستتر بشه. هر چقدر این برش ها یک اندازه باشن، سریع تر میپزن.

مکعبهای کدو حلوایی را به یک قابلمه بزرگ منتقل کنید، شکر، میخک و چوب دارچین را بهش اضافه کنید. حرارت را کم کنید و حدود 30 دقیقه بجوشانید. نیازی نیست آب اضافه کنید. اما اگر میترسید شکر بسوزه یا میخواین شربت مربا بیشتر باشه، میتونید در حد نصف استکان آب بریزین.

زمانی که کدوحلوایی کاملا پخت و شربتش خیلی کم شد، اجازه بدین با حرارت خیلی کم حدود بیست دقیقه دیگه روی حرارت بمونه. در این فاصله باید مرتب هم بزنید تا مربا ته نگیره و تلخ نشه.
همین که یه حالت خمیری پیدا کرد کافیه. وقتی مرتب هم بزنید بافتش کاملا له و پوره مانند میشه. نیازی نیست تمام شربت مربا بجوشه. کمی که شربت باقی ماند حرارت رو خاموش کنید.

مربا رو بریزین داخل یه شیشه استریل و خشک و بزارین سرد بشه و بعدش در یخچال نگهداری کنید.
فوت و فن مربای کدو حلوایی
| فوت و فن | توضیح کوتاه |
|---|---|
| انتخاب کدو | از کدوحلوایی سفت و شیرین استفاده کن تا مربا له نشه و طعم بهتری بگیره. |
| برشها | کدو رو مکعبی یا لوزیهای یک اندازه خرد کن تا هم قشنگ بشه، هم یکدست بپزه. |
| ادویهها | هل، دارچین و گلاب عطر بینظیری به مربا میدن. بعضیها کمی پوست پرتقال رندهشده هم میزنن. |
| خلال بادام یا پسته | اضافه کردن خلال بادام یا مغز پسته، مربا رو مجلسیتر و خوشطعمتر میکنه. |
| تست قوام | یه قطره از شربت رو روی نعلبکی سرد بریز؛ اگه سریع پخش نشد یعنی مربا آمادهست. |
| نگهداری | بعد از خنکشدن توی شیشه تمیز بریز و در جای خنک و تاریک نگهدار. |
اگر دوست دارین فیلم های آموزشی ایران پخت رو ببینید، کافیه عضو کانال آپارات ایران پخت بشین و تمام آموزش های رایگان شیرینی پزی و آشپزی رو مشاهده کنید.

