» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » چاشنی (ترشی-مربا-سس) » طرز تهیه سس چدار مرحله به مرحله و تصویری
طرز تهیه سس چدار
چاشنی (ترشی-مربا-سس) - مطالب

طرز تهیه سس چدار مرحله به مرحله و تصویری

خرداد 23, 1403 2042

طرز تهیه سس چدار برای سیب زمینی، ساندویچ و انواع همبر و گوشت رو برای شما عزیزان میزارم.

سس چدار، یا سس پنیر چدار یا سس پنیر یک سس سنتی است که در آشپزی انگلیسی استفاده می‌شود. این سس بر پایه سس بشامل است که به عنوان یکی از سس‌های مادر شناخته می‌شود.

سس چدار را می توانید برای انواع ساندویچ ها به ویژه انواع همبر استفاده کنید. طرز تهیه همبر خانگی ساده با فیلم در سایت گذاشته شده است.

امروزه سس چدار با مارک های مختلفی در بازار وجود داره که میشه به راحتی با مراجعه به فروشگا هها اون رو تهیه کرد. اما خوبه بدونید که طرز تهیه سس چدار بسیار ساده هست و از نظر سلامت بسیار سالم تر از نوع بازاری هست و از نظر اقتصادی هم مقرون به صرفه هست.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم برای 2 نفر:

  • کره 1.5قاشق غذاخوری سر پر
  • آرد 2قاشق چای خوری
  • 1.5لیوان شیر
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • 8تکه پنیر چدار

طرز تهیه سس چدار

گفتیم که این سس بر پایه سس بشامل هست. برای شروع کره رو داخل ظرف بریزین و روی حرارت ملایم بزارین.
همین که شروع کرد به ذوب شدن آرد رو اضافه کنید و تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه.
حواستون باشه که آرد نباید تیره شود. پس مراقب این موضوع باشید.
شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید. سپس به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ شود. نمک را به آن اضافه کنید.
پنیرها را اضافه کنید. در همین حین اجاق گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید.
طرز تهیه سس چدار
پنیرها که ذوب شدن و مواد سس به خوبی با هم مخلوط شدن، سس چدار آمادست
طرز تهیه سس چدار
داخل ظرف سرو بکشید و بعد از این که از دما افتاد با انواع سیب زمینی سرخ کرده و همبر و … میل کنید.
  • سس چدار رو با آب هم میتونید درست کنید. کافیه به جای شیر آب بریزین. اما طعم سس با شیر بسیار خوشمزه تر هست.
  • اگر موقع اضافه کردن شیر مواد رو تند تند هم نزنید، باعث ایجاد گلوله هایی میشه که میتونه ظاهر سس رو زشت کنه.

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت