طرز تهیه پیتزا بدون فر در ماهیتابه با فیلم
طرز تهیه پیتزا بدون فر در ماهیتابه با خمیر خانگی رو میزارم برای همه اون عزیزانی که دوست دارن خودشون توی منزل بهترین و خوشمزه ترین پیتزاها رو درست کنن.
این روزها خرید پیتزا اصلا به صرفه نیست! هم از نظر اقتصادی و هم از نظر سلامت.
باور کنید خودتون بهترین خمیر خانگی پیتزا رو میتونید توی منزل درست کنید. فیلم طرز تهیه خمیر پیتزا رو در کانال آشپزی ایران پخت گذاشتم و در سایت هم توضیحات لازم رو نوشتم و مجدد یادآوری میکنم.
بهترین خمیری که میتونید توی خونه درست کنید (حتی اگر مبتدی باشید و برای بار اول هست که میخواین پیتزا درست کنید) همین خمیر جادویی بدون تخم مرغ هست که آموزش دادم. این قدر رسپی دقیقی داره که بدون مشکل و با خیالی راحت میتونید خمیر رو برای انواع نان، پیتزا و پیراشکی استفاده کنید.
اگر مبتدی هستید بهتره نحوه عمل آوری خمیرمایه رو هم مطالعه کنید.
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید به تمام فیلم های آموزشی دسترسی داشته باشین و آموزش ها رو دنبال کنید. فیلم های آموزشی از طرز تهیه غذاهای مختلف گرفته تا بهترین شیرینی ها و کیک ها و دسرها رو در کانال ببینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین.
طرز تهیه پیتزا بدون فر در ماهیتابه با خمیر خانگی
وقتی آموزش خمیر جادویی بدون تخم مرغ رو در کانال گذاشتم و توضیح دادم که میشه این خمیر رو برای پیتزا هم استفاده کرد و با خیال راحت یه پیتزا بدون فر خوشمزه درست کرد، سیل یک سوال تکراری شروع شد که آیا باید خمیر رو از قبل بپزیم یا همراه تاپینگ پیتزا مستقیم روی حرارت بزاریم؟
برای همین تصمیم گرفتم با یه ویدئو کوتاه نشون بدم که چقدر ساده میشه این پیتزا رو آماده کرد.
خب برای شروع باید اول خمیر رو طبق دستور آماده کنید و استراحت بدین تا اصطلاحا ور بیاد و آماده پخت بشه. خمیر پیتزا خانگی رو در این آموزش میتونید مشاهده کنید.
کف یه تابه رو چرب کنید و خمیر رو نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم پهن کنید. قطرش نیم سانت باشه خوبه.
با چنگال سوراخ هایی رو روی خمیر ایجاد کنید تا موقع پخت، بیش از اندازه پف نکنه.
روی خمیر رو سس پیتزا یا سس کچاپ بزنید. حالا هر چیزی که برای پیتزا دوست دارین رو به همراه پنیر پیتزا روی خمیر بریزین.
یه توضیح هم برای داشتن خوشمزه ترین پیتزا بدون فر در این مرحله بدم:
- تاپینگ پیتزا کاملا اختیاری هست. هر چیزی که دوست دارین و یا در منزل موجود دارین رو میتونید استفاده کنید. حتی میتونید کاملا گیاهی و مخلوطی از سیب زمینی نگینی سرخ شده و قارچ تفت داده شده باشه.
- اگر سوسیس استفاده میکنید از قبل یه تفت بدین تا از خامی دربیاد.
- اگر از مرغ استفاده میکنید از قبل بپزید و ریش ریش کنید.
- گوشت چرخی هم باید از قب با پیاز و زردچوبه پخته بشه.
حالا در تابه رو بزارین و تابه رو روی حرارت خیلی ملایم مثل زمانی که میخواین برنج دم کنید، قرار بدین و یا شعله پخش کن زیر تابه بزارین.
بین 15 تا 20 دقیقه زمان نیاز هست تا خمیر ما کاملا پخته و پنیر هم ذوب بشه.
اگر دوست دارین داخل فر بپزید با حرارت 180 درجه به مدت 15-20 دقیقه.
پاسخ به سوالات طرز تهیه پیتزا بدون در ماهیتابه
برای طرز تهیه خمیر پیتزا بدون فر از چه آردی استفاده کنم؟
- آرد قنادی یا همون آرد سفید یا آرد نول و یا آرد نان برای این کار مناسبه. آرد سبوس دار پف نمیکنه و کمی بافت خشکی به پیتزا میده.
چکار کنم خمیر پیتزا به تابه نچسبه؟
- با روشی که توضیح دادم خمیر اصلا به تابه نمیچسبه. از یک تابه نچسب خوب استفاده کنید و کف تابه رو هم کمی چرب کنید تا خیالتون راحت باشه.
اگر تابه تفلون نداشته باشم چکار کنم؟
- کف تابه رو کاغذ روغنی بزارین و با برس روی کاغذ رو کمی چرب کنید و بعد خمیر پیتزا رو پهن کنید. تابه رو هم حتما روی شعله پخش کن بزارین.
آیا میتونم به جای خمیرمایه از بکینگ پودر استفاده کنم؟
بله میشه اما بافت خمیر ترد هست و حالت نان نداره. قبلا در کانال آموزش گذاشتم به امید خدا در سایت هم قرار میدم.
شاید این آموزش ها هم براتون جالب باشه:
- پیتزا تابه ای با نان لواش
- طرز تهیه پیتزا کالزونه
- طرز تهیه پیتزا بدون خمیر و فر
- طرز تهیه پیتزا بدون پنیر
سوالی داشتین کامنت بزارین حتما پاسخ میدم.