کیک کدوحلوایی بدون تخم مرغ
کیک کدوحلوایی بدون تخم مرغ خیلی خیلی خوشمزس و مواد اولیه راحتی هم داره. با نزدیک شدن به فصل پاییز، سرو کله کدو حلوایی های خوشمزه و خوشگل تو بازار پیدا میشه و چقدر خوبه که برای بیمه کردن خودمون و خانوادمون از انواع بیماری ها و مشکلات، تا وقتی این صیفی پرخاصیت در بازار هست قدرش رو بدونیم و ازش استفاده کنیم.
درسته که این کیک تخم مرغ نداره اما به خوبی پف میکنه و از نظر بافت هم کاملا پوک و متخلخل هست و اصلا حالت خمیری نداره. پارسال این کیک رو در کانال آشپزی ایران پخت آموزش دادم و چقدر با استقبال مواجه شد و خیلی از کدبانوها درست کردن و عکس فرستادن.
امسال هم به امید خدا آموزش های زیادی با کدو حلوایی داریم.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
خوبی این کیک اینه که علاوه بر این که تخم مرغ نداره، نیازی به همزن هم نداره و در فر دستساز هم به راحتی قابل درست کردن هست.
مواد لازم:
- یک و نیم پیمانه آرد
- یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک پنس نمک
- سه چهارم پیمانه شکر
- یک پیمانه پوره کدوحلوایی معادل 240 گرم
- یک سوم پیمانه روغن مایع
- نصف پیمانه شیر
- نصف قاشق چایخوری وانیل
💚💚یه ادویه مخصوص هم برای خوشمزه شدنش داریم که ترکیبی از یک ق چ دارچین، نصف ق چ زنجبیل و یک چهارم ق چ پودر میخک هست
طرز تهیه کیک کدوحلوایی بدون تخم مرغ
در ابتدا فر روی 180 روشن بشه.
داخل قالب لوف 25 در 11 کاغذروغنی بزارین. قالب گرد 15 و 18 سانت هم میشه.
داخل یه ظرف مواد خشک (آرد، نمک، بکینگ پودر، دارچین و زنجبیل و میخک) را دو بار الک کنید. نمک هیچ طعم شوری به کیک نمیده بلکه علاوه بر هوادهی بهتر کیک، باعث قوی شدن طعم ادویه ها هم میشه پس اصلا حذفش نکنید.
داخل یه کاسه دیگه شکر و پوره کدوحلوایی رو مخلوط کنید. آموزش طرز تهیه پوره کدو حلوایی رو قبلا در سایت گذاشتم. به راحتی میتونید پوره رو درست کنید و همیشه داخل فریزر داشته باشین و در زمان نیاز بزارین هم دما با محیط بشه و استفاده کنید.
روغن و شیر و وانیل اضافه و مخلوط کنید. با همزن دستی، لیسک یا حتی چنگال به راحتی قابل مخلوط کردن هست.
حالا مواد مرطوب رو به مواد خشک آردی اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی تا زمانی که مخلوط بشن هم بزنید.
نکته مهمی که در این مرحله وجود داره اینه که تا زمانی هم میزنیم که مواد با هم مخلوط بشن. هم زدن زیادی باعث میشه بعد از پخت، بافت کیک سفت بشه. این نکته رو نه فقط برای کیک کدو حلوایی بدون تخم مرغ بلکه برای تمام کیک ها رعایت کنید. توصیه میکنم نکات پخت کیک عالی رو حتما مطالعه کنید.
همین که مواد ترکیب شد، داخل قالب بریزین. قالب رو دو سه بار زمین بزنید تا هوای اضافه خارج بشه. در صورت تمایل میتونید روی مواد کیک هم کمی مغز تخمه یا شکلات چیپسی بریزین.
قالب رو به مدت 55-60 دقیقه داخل فر گرم شده بزارین.
دمای فرها متفاوته بعد از 45 دقیقه چک کنید برای من 50 دقیقه آماده شده بود.
اگر دوست دارین روی کیک برشته تر باشه میتونید آخر کار چند دقیقه گریل رو روشن کنید.
بافت کیک رو ببینید😍 بدون تخم مرغ کاملا متخلخل و سبک هست.
توصیه میکنم حتما امتحان کنید دوستان بسیار خوش طعم و عالی هست و میدونم از طعمش خوشتون میاد. اصلا طعم کدو حلوایی مشخص نیست و با خوردن کیک فقط عطر و طعم ادویه ها رو متوجه میشین.
نیمی از لذت آشپزی به اشتراک گذاشتن آن با دیگران است. برای همینه که من همیشه مشتاق دیدن کارهای شما هستم. اگر این کیک رو درست کردین عکسش رو در ایتا برام بفرستین و یا نظرتون رو کامنت کنید