» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » کیک قاشقی بدون تخم مرغ و شیر
کیک قاشقی بدون تخم مرغ
بدون تخم مرغ - بدون فر - کیک - مطالب

کیک قاشقی بدون تخم مرغ و شیر

شهریور 23, 1403 3045

کیک قاشقی بدون تخم مرغ و شیر یه گزینه عالی برای یه صبحانه یا میان وعده و یا حتی تغذیه مدرسه بچه ها هست.

با توجه به این که مدرسه ها داره باز میشه کیک قاشقی بدون تخم مرغ و شیر میتونه برای بچه هایی که به تخم مرغ و لبنیات حساسیت دارن بسیار عالی باشه. مهم تر از همه این که چند تا ماده ساده نیاز داره و به طرفه العینی آماده میشه.

قبلا هم آموزش کیک قاشقی با ماست رو در سایت گذاشتم اینم ورژن رژیمی و بدون تخم مرغش 😊

سایر فیلم های آموزشی و همین طور فیلم طرز تهیه کیک قاشقی بدون تخم مرغ و شیر رو در کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا پیج ایران پخت در اینستاگرام میتونید مشاهده کنید.

این نکته رو هم بگم که در این دستور از شیر گیاهی استفاده شده اگر شما منع مصرف شیر ندارین و یا شیر گیاهی در دسترس نیست میتونید به جاش از شیرهای پاستوریزه موجود در بازار استفاده کنید.

مواد لازم:

  • یک پیمانه آرد
  • دو قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • سه چهارم پیمانه شیر گیاهی مثل شیر سویا، شیر نارگیل یا شیر بادام
  • دو قاشق غذاخوری روغن
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • یک چهارم قاشق چایخوری دارچین

طرز تهیه کیک قاشقی بدون تخم مرغ و شیر

طرز تهیه سه سوته ای داره.

کافیه در یک کاسه، آرد، شیر، روغن و باقی مواد موجود در دستور را با همزن دستی یا چنگال خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شده و گلوله های آرد وجود نداشته باشه.

مایه کیک رو 5 دقیقه استراحت بدین.

یه تابه نچسب رو روی حرارت بزارین تا خوب گرم بشه. کفش رو کمی اسپری روغن بزنید و یا با یه برس کمی چرب کنید. این کیک قاشقی نباید با روغن زیاد پخته بشه پس همین که کف تابه چرب باشه کافیه.
حدود 2 قاشق غذاخوری از مایه کیک قاشفی را در تابه بریزید تا خودش رو بگیره. من معمولاً در یک تابه 26 سانتی 5 عدد کیک قاشقی را یکباره می پزم.
حالا زمان بدین تا یک طرفش کاملا بپزه. نشونه پخت هم اینه که روی سطح کیک قاشقی حباب های ریز ریز میزنه.
وقتی که حباب ها رو دیدین برگردونید و طرف دیگه رو هم بپزید.
این کار رو تکرار کنید تا تمام مایه کیک قاسقی تمام بشه.
کیک قاشقی بدون تخم مرغ و شیر آماده شد. میتونید همین طور ساده یا با عسل، مربا، شکلات و یا کره بادام زمینی میل کنید.
فیلم آب کردن شکلات رو هم براتون گذاشتم. با یه تکنینک ساده بدون کثیف کردن ظرف👌
کیک قاشقی بدون تخم مرغ

نکات مهم پخت کیک قاشقی بدون تخم مرغ و شیر

  • اجازه دهید خمیر به مدت 5 تا 10 دقیقه قبل از پختن استراحت کند تا آرد مایع را جذب کند و در نتیجه کیک های پف دارتری درست بشه.
  • برای گرفتن بهترین نتیجه از یک تابه نچسب یا تابه چدنی استفاده کنید.
  • حرارت را در حد متوسط  نگه دارید. اگر تابه خیلی داغ باشه، کیک قاشقی بدون پختن خیلی سریع قهوه ای میشه.
  • برای داشتن کیک های قاشقی یک اندازه، از یک اسکوپ بستنی کوچک یا قاشق غذاخوری برای تقسیم خمیر استفاده کنید.
  • تابه را بیش از حد شلوغ نکنید . برای به راحتی برگرداندن کیک ها فضای کافی بگذارید.
  • قبل از برگرداندن کیک، صبر کنید تا حباب هایی روی سطح آن ایجاد بشه.
  • برای تنوع در طعم، موز له شده یا پوست لیمو را به خمیر اضافه کنید.
  • این کیک ها به خوبی یخ می زنند. آنها را بین ورق های کاغذ روغنی در یک ظرف دربسته قرار دهید تا هر زمان میل داشتید میان وعده های سریع و آسان بخورید.

شاید این آموزش ها هم براتون مناسب باشه:

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت