کیک قاشقی بدون تخم مرغ و شیر
کیک قاشقی بدون تخم مرغ و شیر یه گزینه عالی برای یه صبحانه یا میان وعده و یا حتی تغذیه مدرسه بچه ها هست.
با توجه به این که مدرسه ها داره باز میشه کیک قاشقی بدون تخم مرغ و شیر میتونه برای بچه هایی که به تخم مرغ و لبنیات حساسیت دارن بسیار عالی باشه. مهم تر از همه این که چند تا ماده ساده نیاز داره و به طرفه العینی آماده میشه.
قبلا هم آموزش کیک قاشقی با ماست رو در سایت گذاشتم اینم ورژن رژیمی و بدون تخم مرغش 😊
سایر فیلم های آموزشی و همین طور فیلم طرز تهیه کیک قاشقی بدون تخم مرغ و شیر رو در کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا پیج ایران پخت در اینستاگرام میتونید مشاهده کنید.
این نکته رو هم بگم که در این دستور از شیر گیاهی استفاده شده اگر شما منع مصرف شیر ندارین و یا شیر گیاهی در دسترس نیست میتونید به جاش از شیرهای پاستوریزه موجود در بازار استفاده کنید.
مواد لازم:
- یک پیمانه آرد
- دو قاشق چایخوری بکینگ پودر
- سه چهارم پیمانه شیر گیاهی مثل شیر سویا، شیر نارگیل یا شیر بادام
- دو قاشق غذاخوری روغن
- دو قاشق غذاخوری شکر
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- یک چهارم قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه کیک قاشقی بدون تخم مرغ و شیر
طرز تهیه سه سوته ای داره.
کافیه در یک کاسه، آرد، شیر، روغن و باقی مواد موجود در دستور را با همزن دستی یا چنگال خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شده و گلوله های آرد وجود نداشته باشه.
مایه کیک رو 5 دقیقه استراحت بدین.
نکات مهم پخت کیک قاشقی بدون تخم مرغ و شیر
- اجازه دهید خمیر به مدت 5 تا 10 دقیقه قبل از پختن استراحت کند تا آرد مایع را جذب کند و در نتیجه کیک های پف دارتری درست بشه.
- برای گرفتن بهترین نتیجه از یک تابه نچسب یا تابه چدنی استفاده کنید.
- حرارت را در حد متوسط نگه دارید. اگر تابه خیلی داغ باشه، کیک قاشقی بدون پختن خیلی سریع قهوه ای میشه.
- برای داشتن کیک های قاشقی یک اندازه، از یک اسکوپ بستنی کوچک یا قاشق غذاخوری برای تقسیم خمیر استفاده کنید.
- تابه را بیش از حد شلوغ نکنید . برای به راحتی برگرداندن کیک ها فضای کافی بگذارید.
- قبل از برگرداندن کیک، صبر کنید تا حباب هایی روی سطح آن ایجاد بشه.
- برای تنوع در طعم، موز له شده یا پوست لیمو را به خمیر اضافه کنید.
- این کیک ها به خوبی یخ می زنند. آنها را بین ورق های کاغذ روغنی در یک ظرف دربسته قرار دهید تا هر زمان میل داشتید میان وعده های سریع و آسان بخورید.
شاید این آموزش ها هم براتون مناسب باشه: