» مطالب » قنادی » شیرینی » طرز تهیه رولت موزی بدون خامه و بسیار خوشمزه
طرز تهیه رولت موزی
شیرینی - قنادی - مطالب

طرز تهیه رولت موزی بدون خامه و بسیار خوشمزه

فروردین 21, 1403 150328

طرز تهیه رولت موزی بدون خامه و بسیار خوشمزه رو در این مطلب با هم یاد میگیریم.

اگر شما جزو افرادی هستین که دوست دارین رولت خامه ای درست کنید اما به هر دلیلی ممنوعیت استفاده از خامه دارین، یا این که نون رولتی که درست میکنید میشکنه و یا خشک میشه این مطلب رو از دست ندین.

برای اطمینان بیشتر این رسپی چندین بار پخته شده تا دستور مطمئن برای شما عزیزان گذاشته بشه و فرق ما بقیه اینه😄

پس شما در این آموزش طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده رو میبیند.

قراره بدون خامه این رولت رو درست کنیم ولی اگر شما خامه ای دوست دارین پایه کار همینه فقط به جای کرم وسط رولت از خامه فرم گرفته استفاده کنید.

بریم که با هم طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله و البته بدون خامه رو با هم ببینیم.

کدبانوهای عزیز، کانال آشپزی در ایتا هم داریم که میتونید عضو کانال بشین و همه آموزش ها و فیلم های آموزشی رایگان رو مشاهده کنید. روی لینکی که گذاشتم کلیک کنید👆

مواد لازم:

تخم مرغ :۴عدد درشت
آرد:۱۱۰گرم معادل یک پیمانه سرخالی
شکر:۱۰۰گرم(حتما آسیاب کنید ) معادل نصف پیمانه
وانیل:نصف قاشق چایخوری
روغن:۱قاشق غذا خوری سر پر
عسل:۱قاشق غذا خوری سر پر ( اگه نداشتید اشکالی نداره )
آب جوش:۳ قاشق غذاخوری
کرمفیل به میزان لازم
موز به میزان لازم

طرز تهیه رولت موزی بدون خامه

دوستان عزیز قراره در این آموزش به جای خامه قنادی از کرمفیل برای داخل رولت استفاده کنیم. کرمفیل رو قبلا آموزش دادم برای دیدن آموزش روی لینک زیر بزنید:

طرز تهیه کرمفیل با نشاسته ذرت

برای تهیه رولت، در ابتدا همه مواد رو آماده کنید و روی میز کار جلو دستتون بزارین و یک بار چک کنید تا کم و کسری نداشته باشین.

برای طرز تهیه نان رولت ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم سفیده ها رو که در ظرفی کاملا تمیز و خشک ریختیم با همزن تمیز و کاملا خشک کمی هم میزنیم تا کف کنه بعد نصفی از شکر رو حین هم‌زدن آروم آروم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا فرم بگیره.

باید به این مرحله برسه که وقتی همزن از کاسه در میاریم این شکلی قله ای بشه و اونو داخل یخچال میذاریم.

نصف باقی مونده شکر و زرده تخم مرغ و وانیل رو با هم در حد ۱ الی ۲ دقیقه هم میزنیم کمی که زرده و شکر و وانیل باهم مخلوط شدن …عسل و آبجوشی که باهم مخلوط کردیم رو حین هم زدن به زرده ها اضافه میکنیم و انقدر هم میزنیم تا دونه های شکر حل بشه و کرم رنگ و کشدار بشه حتما حین کار کاسه رو درگیری میکنیم تا رولت بعدا بوی زهم تخم مرغ نده


و بعد روغن مایع رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم سفیده ها رو از یخچال در میاریم و زرده ها رو روش میریزیم و به شکل دورانی مخلوط میکنیم آرد رو حتما از قبل سه بار الک میکنیم و بعد روی مواد در طی ۳ مرحله الک کرده و دورانی مخلوط میکنیم

داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختیم و چرب کردیم مواد رو میریزیم و تا جایی ممکن صاف میکنیم قالب رو داخل فر قرار میدیم تا بپزه
بعد از اینکه پخت از فر خارج میکنیم و روش بالافاصله یه سینی بزرگتر از سایز قالب قرار میدیم و روش چندتا دستمال میندازیم تا رولت مون نرم بمونه

       

 

❤️این مهم ترین مرحله اس اگر اینجا رولت رو خوب سرد نکنین رولت حتما ترک خواهد خورد کمی که صبر کردیم و رولت کمی خنک شد روی کاغذ روغنی پودر قند میپاشیم و رولت رو بر می‌گردونیم و کاغذ شو به آرومی جدا میکنیم

❤️دقت کنین که رولت نباید کامل سرد بشه و باید تا گرم هست رول بشه وگرنه باز ترک میخوره

با همون کاغذ روغنی رول میکنیم و استراحت میدیم بعد استراحت رول رو به آرومی باز میکنیم ممکنه کمی به کاغذ چسبیده باشه و اشکال نداره با صبر و حوصله آروم آروم بازش کنین اگر‌ خوب پودر قند پاشیده باشین اینجای کار اذیت نمیشین

روی سطح نون رو کامل خامه قنادی و یا کرمفیل به شکل یکدست پخش میکنیم و مجدد رول میکنیم وبه شکل دلخواه تزئین میکنیم

چون قرار هست رول موزی داشته باشیم به این صورت عمل میکنیم

 

نون رو که باز کردیم به 8 قسمت مساوری تقسیم میکنیم

طرز تهیه رولت موزی

روی هر قسمت مقداری کرمفیل و یک برش موز میزاریم.

اگر دوست دارین شکلات چیپسی هم بریزین که خیلی خوشمزه ترش میکنه.

در نهایت قسمت ها رو رول میکنیم.

روی رول ها رو میتونید با شکلات آب شده تزیین کنید.

رول ها رو حداقل یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین تا طعم و مزه ها بیشتر با هم یکی بشه و بعد نوش جان کنید.

طرز تهیه رولت موزی
✅دمای فر گازی ۲۲۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸تا ۱۰ دقیقه بیشتر نمونه که بافت رولت خشک میشه و موقع رول کردن میشکنه همین که روی رولت رنگ گرفت کافیه و یه نشونه ی دیگه اینکه روی رولت چسبناک نباشه یعنی پخته شده حالا ممکنه تو فر شما زمانش کمتر یا بیشتر باشه
✅حتما طبقه ی بالا فر بزارید و فر پایین روشن کنید

✅ سایز سینی 30 در 40 هست.

کامتون شیرین😋

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 3.58
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت