» آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » کیک سیب بدون تخم مرغ و همزن
کیک سیب بدون تخم مرغ
بدون تخم مرغ - کیک - مطالب

کیک سیب بدون تخم مرغ و همزن

اردیبهشت 6, 1404 65159

کیک سیب بدون تخم مرغ یه کیک خوشمزه و سالم هست که با وجودی که تخم مرغ نداره، بافت و پف بسیار خوبی داره. تاریخچه پخت کیک سیب به قرن‌ ها پیش برمیگرده و در فرهنگ‌ های مختلف با دستورهای متنوعی تهیه می‌شده. این کیک به‌ عنوان یک دسر محبوب در بسیاری از کشورها شناخته میشه و هر منطقه‌ای نسخه خاص خودش را داره.

مثلا در بریتانیا و ایرلند، کیک سیب یه دسر سنتی هست که با استفاده از آرد و سیب‌ های محلی تهیه میشه. این کیک‌ ها معمولاً با خامه یا سس وانیلی سرو میشن و در مراسم‌ های مختلف مانند جشن‌ها و تعطیلات مورد استفاده قرار می‌گیرند.

یا در آلمان به صورت کرامبل سیب آلمانی بدون تخم مرغ درست میشه. در فرانسه هم معمولا کیک سیب رو به صورت کیک سیب وارونه درست میکنن. به این صورت که ابتدا سیب ها با شکر کارامل در کف ظرف قرار می گیرند و بعد مایه کیک روی سیب ریخته میشه.

ویژگی مشترک همه این کیک ها اینه که از سیب به‌عنوان ماده اصلی استفاده و معمولاً با ادویه‌ هایی مانند دارچین و جوز هندی ترکیب میشه.

طرز تهیه کیک سیب بدون فر، کیک سیب بدون شکر و کیک سیب  و دارچین مجلسی در سایت گذاشته شده.

پیشنهاد می کنم عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا کانال آپارات بشین و فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی رو ببینید. 

مواد لازم:

  • سه چهارم پیمانه شکر
  • نصف پیمانه روغن مایع
  • یک پیمانه ماست
  • یک و نیم پیمانه آرد
  • دو عدد سیب پوست کنده
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین
  • یک پنس نمک

طرز تهیه کیک سیب بدون تخم مرغ

سیب ها رو پوست بگیرید و هسته های وسط اون رو خارج کرده و به صورت مکعبی خرد کنید.

فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف قالب گرد 15 سانت یا لوف 14 سانت و یا قالب پیرکس مربع 15 سانت رو کاغذ روغنی بزارین.

روغن و شکر را داخل کاسه ای بریزین و با همزن دستی یا فاشق مخلوط کنید. ماست و وانیل را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

آرد، نمک، بکینگ پودر و دارچین را داخل مواد الک کنید. مواد را لیسک یا قاشق فولد کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. اگر از همزن برقی استفاده می کنید با دور کند همزن در حدی که مواد مخلوط بشن هم بزنید.

کیک سیب بدون تخم مرغ

سیب های پوست کنده و مکعبی را به مواد اضافه کرده و مجددا در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.

مایه کیک سیب بدون تخم مرغ را داخل قالب بریزین و قالب را به مدت 55 دقیقه یا تا زمانی که سیخ چوبی از مرکز کیک تمیز بیرون بیاد، در فر گرم بزارین.

حتما با سیخ چوبی چک کنید و اگر کیک پخته بود قالب را از فر خارج کنید. اجازه بدین از حرارت بیفته و بعد کاغذ روغنی را جدا کنید و روی توری بزارین تا خنک بشه.

اگر روی کیک برشته نبود، یکی دو دقیقه گریل را روشن کنید. در صورت تمایل میتونید بعد از سرد شدن روی کیک، پودر قند الک کنید.

کیک سیب بدون تخم مرغ

این کیک با بستنی خیلی خیلی خوشمزه هست. یه اسکوپ بستنی روی کیک بزارین و سرو کنید.

کیک سیب بدون تخم مرغ در ظرف دربسته تا یک هفته قابل نگهداری هست.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

تعداد دیدگاهها: 5

  1. Avatar
    kati

    من خیلی کیک سیب دوست دارم بافتش شبیه به کیک تخم مرغ دار میشه؟

    • admin
      admin

      بافت خیلی خوبی داره و پف خوبی هم میکنه هیچ کس متوجه نمیشه که بدون تخم مرغ هست

  2. Avatar
    sanaz.ab

    من درست کردم خیلی خوب بود. دست شما درد نکنه

  3. Avatar
    م

    چه عالی❤️

  4. Avatar
    ..

    عالی و خوشمزه👌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت