طرز تهیه کیک شکلاتی بدون گلوتن
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون گلوتن اصلا سخت نیست و شما یک کیک نرم و خوشمزه درست میکنید که برای صبحانه، عصرانه یا حتی پذیرایی عالیه.
این کیک بدون گلوتن، به دلیل بافت نرم و کمی مرطوبش، شبیه به براونی هست. این کیک با یک فنجان قهوه عالیه، به خصوص اگر سطح آن را با پودر فندق یا گردو و شکلات تلخ تزئین کنید.
اگر شما جزو افرادی هستید که حساسیت به گلوتن دارین و یا به هر دلیلی نمیتونید گلوتن مصرف کنید، از بخش بدون گلوتن سایت دیدن کنید.
کیک سیب و نارگیل بدون شکر و بدون آرد، کیک موز بدون آرد و گلوتن ، نان با آرد برنج بدون گلوتن و آموزش های کاربردی دیگه ای برای شما عزیزان در این بخش قرار داره.
برای دسترسی به فیلم های آشپزی کافیه عضو کانال آپارات ایران پخت بشین و تمام آموزش های رایگان شیرینی پزی و آشپزی رو مشاهده کنید.
مواد لازم:
- 2 عدد تخم مرغ متوسط
- نصف پیمانه روغن مایع
- یک سوم پیمانه فندق بو داده
- سه چهارم پیمانه شکلات تلخ
- نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر
- سه چهارم پیمانه شکر
- یک چهارم پیمانه پودر کاکائو
- یک سوم پیمانه آب
- یک پیمانه آرد برنج
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون گلوتن
در ابتدا یک سوم پیمانه فندق بو داده را به همراه یک قاشق غذاخوری از شکری که دارین رو داخل مخلوط کن یا غذاساز و یا آسیاب بریزین و فندق ها رو پودر کنید. استفاده از شکر باعث میشه تا فندق حین آسیاب شدن روغن نندازه.
دستگاه رو مرتب خاموش کنید تا موتور دستگاه داغ نکنه. این مخلوط رو کنار بزارین.
سه چهارم پیمانه شکلات تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید. فیلم آب کردن شکلات با ساده ترین روش هم در سایت هست.
تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن برقی حدود دو سه دقیقه بزنید تا حسابی پف کنه. روغن را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
حالا شکلاتی که ذوب کردین و از حرارت افتاده را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید.
سپس آرد برنج را به همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر اضافه کنید. مخلوط را با همزن دستی هم بزنید. آب را اضافه کنید. در نهایت فندقی که آسیاب کردین را اضافه کنید. مواد را با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست بشن.
کف قالب 10 در 24 سانت را کاغذ روغنی بزارین. مایه کیک را درون قالب بریزین و روی آن را صاف کنید. اگر دوست دارین یه کیک بدون گلوتن خیلی خوشمزه و شیک داشته باشین، یک سوم پیمانه فندق برشته را به همراه نصف پیمانه شکلات تلخ داخل مخلوط کن در حد یکی دو پالس بزنید. تا فندق ها کمی خرد بشن و این ترکیب را روی کیک بریزین.
قالب را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) گرم کردین، قرار بدین. بعد از پخت بزارین خوب سرد بشه بعد از قالب جدا کنید.
کیک شکلاتی بدون گلوتن در محیط و در ظرف دربسته تا 3 روز قابل نگهداری هست.
آرد برنج مرغوب استفاده کنید. چندین بار الک کنید تا دانه های درشتش جدا بشه.