طرز تهیه تورتیلا سیب زمینی
طرز تهیه تورتیلا سیب زمینی بسیار ساده و راحت هست. این غذا بدون گوشت، بدون فر و بدون گلوتن هست. در هرساعتی از روز که اراده کنید قابل درست کردن هست. هم برای شام عالیه، هم میان وعده و صبحانه!
ترکیبی از سیبزمینی، تخممرغ، پیاز و ادویههایی که عطرشون خونه رو پر میکنه. این غذا شبیه املت سیب زمینی هست، اما با سبک و حال و هوای مخصوص آشپزی برزیلی؛ کمی نرمتر، تردتر و پرادویهتر.
مواد لازم:
- سه عدد سیب زمینی
- سه عدد تخم مرغ
- یک حبه سیر
- یک عدد پیاز متوسط
- نمک و فلفل سیاه و ارگانو به میزان لازم (جایگزین اورگانو آویشن شیرازی)
- یک سوم پیمانه روغن
- دو سه ساقه پیازچه
طرز تهیه تورتیلا سیب زمینی
مواد را آماده کنید و روی میز کار قرار بدین.

پوست سیب زمینی ها رو بگیرید. به صورت حلقه ای نازک برش بزنید. پیاز رو خلالی خرد کنید.

سیب زمینی ها رو داخل تابه بریزین و روغن رو اضافه کنید. سیر، آویشن یا اورگانو رو روی سیب زمینی ها قرار بدین. حرارت رو کم کنید و اجازه بدین سیب زمینی ها بپزن. بعد از این سیب زمینی ها رو از داخل تابه خارج کنید. بزارین روغن اضافی داخل تابه باقی بمونه.

در یک کاسه، تخم مرغ ها را بشکنید. نمک اضافه کنید و کمی هم بزنید. در ابتدا مقداری از سیب زمینی هایی که از حرارت افتادن رو اضافه کنید و با تخم مرغ مخلوط کنید. با چنگال کمی از بافت سیب زمینی ها رو له کنید. حالا باقی سیب زمینی رو اضافه کنید.

پیاز ، پیازچه و فلفل سیاه را اضافه کنید و در صورت لزوم نمک را تنظیم کنید. به آرامی مواد را مخلوط کنید. مخلوط سیبزمینی و تخممرغ را داخل ماهیتابه بریزید.
درب تابه رو ببندین. صبر کنید تا تورتیلا سیب زمینی بپزه. بعد برگردونید و 1 – 2 دقیقه صبر کنید تا طرف دیگه اون هم بپزه.

تورتیلا سیب زمینی آماده است!
