کیک سیب بدون فر و همزن – با یک عدد تخم مرغ و یک عدد سیب
درست کردن کیک سیب بدون فر و همزن با ساده ترین روش ممکن رو در این مطلب براتون میزارم. این کیک این قدر سریع و ساده درست میشه که باورکردنی نیست!
حتی اگر مبتدی باشید و تا حالا اصلا کیک هم نپخته باشید، از عهده این یکی برمیاین😅
نمیدونم تا حالا تجربه پخت کیک سیب رو داشتین یا نه؟ تو خونه ما، کیک سیب خیلی طرفدار داره. برای همین هم با شروع فصل پاییز مرتبا پخته میشه.
فقط یدونه تخم مرغ و یدونه سیب لازم داره. زود، تند و سریع روی اجاق گاز آماده میشه.
شاید این آموزش ها براتون مفید باشه:
مواد لازم:
- یک قاشق غذاخوری کره
- یک عدد سیب
- 90 گرم شکر
- یک سوم پیمانه شیر
- یک و یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر
- دو قاشق غذاخوری شکر برای کف تابه
- یک عدد تخم مرغ
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- یک سوم پیمانه روغن
- یک پیمانه سرخالی آرد
- یک پنس نمک
طرز تهیه کیک سیب بدون فر و همزن
در یک کاسه، تخم مرغ، شکر، شیر و روغن را با همزن دستی بزنید.

در اندازه ای که مواد یکدست شده و کمی کف کند هم بزنید.
داخل یک ظرف جداگانه، آرد را با بیکینگ پودر، نمک و پودر وانیل مخلوط کنید.

مواد خشک را به مخلوط مرطوب اضافه کنید. تا زمانی که کاملاً ترکیب و یکدست بشن، هم بزنید.

یک ماهیتابه نچسب را با یک قاشق کره چرب کنید. 2 قاشق غذاخوری شکر روی آن بپاشید. برشهای سیب را روی شکر بچینید.

مایه کیک را به طور یکنواخت روی سیبها بریزید. درب ماهیتابه را بگذارید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کف آن سفت شود، روی حرارت ملایم بپزید.
مدت زمان پخت بستگی به جنس تابه و میزان حرارت داره. مراقب باشید که نسوزه.
اگر دوست دارین روی کیک هم برشته بشه باین صورت عمل کنید:

یک تکه کاغذ روغنی روی کیک قرار بدین. یه بشقاب روی تابه بزارین و کیک رو برگردونید. کیک را با احتیاط دوباره داخل قالب بزارین و 3 دقیقه دیگر بپزید.

کیک سیب بدون فر و همزن در کمترین زمان ممکن آماده میشه! میتونید در ظرف دربسته به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کنید.

