فیله مرغ با سس پرتقال
فیله مرغ با سس پرتقال یه غذای خوشمزه و خاصه که هم ساده درست میشه و هم ظاهر شیکی داره. مرغ نرم و لطیف وقتی با سس پرتقال ترکیب میشه، یه طعم شیرین و ترش ملایم بهش میده که خیلی دلنشینه. این غذا برای وقتایی عالیه که میخوای یه شام متفاوت داشته باشی یا مهمونداری و میخوای چیزی جذاب روی میز بذاری. کنار این غذا برنج سفید یا کته و یا حتی یه سالاد ساده خیلی عالیه و ترکیبش رو کامل میکنه.
طرز تهیه مرغ پرتقالی ژاپنی با فیلم هم در سایت گذاشتم. حتما ببینید چون این مدلی هم خیلی خوشمزست.
با مرغ دیگه چی میتونیم درست کنیم؟
- سالاد ماکارونی با مرغ
- طرز تهیه کباب ترش مرغ در ماهیتابه
- باقالی پلو با مرغ مجلسی
- سوپ سبزیجات رستورانی با مرغ
- طرز تهیه خورش کرفس با مرغ
- طرز تهیه خورش مرغ و شوید
- طرز تهیه شامی مرغ بدون سیب زمینی و تخم مرغ
مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم فیله مرغ مکعبی
- نمک به میزان دلخواه
- ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲ حبه سیر
- ۳ قاشق غذاخوری کره
- ۱ قاشق غذاخوری آرد یا نشاسته ذرت
- ۱ فنجان آب پرتقال
- ۱ قاشق غذاخوری عسل
- پیازچه به میزان دلخواه
طرز تیهه فیله مرغ با سس پرتقال
تمام مواد را آماده کنید و روی میز کار بزارین. آب پرتقال رو صاف کنید. سیر رو رنده کنید. فیله مرغ رو به صورت مکعبی برش بزنید.

در یک کاسه، مرغ را با نمک، فلفل و سیر مزه دار کنید. آن را کنار بزارین.

در یک قابلمه روی حرارت ملایم، ۱ قاشق غذاخوری کره را آب کنید و آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. وقتی آرد تفت خورد، آب پرتقال، عسل و کمی نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا سس غلیظ بشه و کنار بگذارید.
اگر از نشاسته ذرت استفاده میکنید کافیه مواد سس رو با هم ترکیب کنید و روی حرارت بزارین و مرتب هم بزنید. این که آرد رو داخل کره تفت میدیم به خاطر رفع بوی خامی اون هست. نشاسته ذرت به این مرحله نیازی نداره.

در یک ماهیتابه، کره باقیمانده را اضافه کنید و مرغ را سرخ کنید. مرتب هم بزنید تا همه قسمت های مرغ به یک اندازه پخته بشن.

حرارت رو خاموش کنید. سس پرتقال رو اضافه و با مواد مخلوط کنید.

با پیازچه خرد شده، پوست پرتقال و برشهای بسیار نازک پرتقال تزئین کنید.
برای دیدن فیلم های آموزشی کافیه پیج اینستاگرام ایران پخت رو دنبال کنید و فیلم های آموزشی رو ببینید.

