» مطالب » آشپزی ملل » مرغ و ماهی » طرز تهیه مرغ پرتقالی ژاپنی با فیلم
مرغ و ماهی - مطالب - ویدئو

طرز تهیه مرغ پرتقالی ژاپنی با فیلم

آذر 23, 1404 501,517

طرز تهیه مرغ پرتقالی ژاپنی بسیار ساده هست. این مدل طبخ با دستور فیله مرغ پرتقالی که قبلا گذاشتم کمی تفاوت داره. اگر دوست دارین راز خوشمزگی مرغ پرتقالی رستورانی رو بدونید این آموزش مخصوص شماست😍😋 حتما فیلم رو ببینید مراحل کاملا مشخصه.

این سس پرتقال ترش و شیرین و کمی تند و پر از مره های جادویی هست. توصیه میکنم الان که در فصل پرتقال تازه هستیم حتما برای یک بار هم که شده امتحانش کنید.

مواد لازم برای یک سینه مرغ:

  • 1 عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست که به قطعات کوچک خرد شده
  • 1 عدد تخم مرغ
  • ۱/۳ پیمانه نشاسته ذرت
  • ۱/۳ پیمانه آرد
  • نمک
  • روغن برای سرخ کردن

✅سس پرتقالی:

  • ۱ پیمانه آب پرتقال
  • نصف پیمانه شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
  • ۱/۴ قاشق چایخوری زنجبیل
  • نصف قاشق چایخوری پودر سیر یا ۲ حبه سیر، ریز خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری پرک چیلی قرمز
  • ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • کمی رنده پوست پرتقال

طرز تهیه مرغ پرتقالی ژاپنی

طرز تهیه مرغ پرتقالی ژاپنی

سینه مرغ رو به صورت مکعبی برش بزنید و کنار بزارین.

در یک قابلمه متوسط، آب پرتقال، شکر، سرکه، سس سویا، زنجبیل، سیر و فلفل قرمز پرک شده را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه حرارت بدین.

در یک کاسه کوچک، ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا خمیری شکل بشه. آن را به سس پرتقال اضافه کنید و با همزن بزنید.

به مدت ۵ دقیقه دیگر حرارت بدین تا مخلوط شروع به غلیظ شدن کنه. وقتی سس غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید.

آرد، نشاسته ذرت و کمی نمک رو با هم مخلوط کنید. مرغ های مکعبی رو اول در تخم مرغ و بعد در آرد بزنید. بعد هم در روغن کاملا داغ به مدت 2-3 دقیقه بپزید. اگر حرارت خیلی زیاد باشه رویه مرغ سریع تیره و برشته میشه ولی مغز مرغ خام میمونه.

سس پرتقال را روی مرغ بریزید و نوش جان کنید.

دیگه لبخندتون براه و زندگیتون شیرین🌹

برای دیدن فیلم های آموزشی کافیه پیج اینستاگرام ایران پخت رو دنبال کنید و فیلم های آموزشی رو ببینید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 4.50
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =

  • ×
    ورود / عضویت