» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون گلوتن » طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین و آب هندوانه طبیعی
طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین و آب هندوانه طبیعی
بدون گلوتن - دسر - گیاهی - مطالب

طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین و آب هندوانه طبیعی

اردیبهشت 9, 1403 202678

طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین و آب هندوانه طبیعی ساده تر از اون چیزی هست که فکرش رو بکنید.
در این مطلب میخوایم “طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین و آب میوه” رو یاد بگیریم. با این روش شما میتونید از هر نوع آب میوه ای استفاده کنید.

بسیار از وگن ها از خوردن ژله امتناع میکنن چون از پودر ژلاتین درست شده. اما در این آموزش با کمک ژله آگار آگار یه ژله کاملا گیاهی و بدون نیاز به پودر ژله آماده درست میکنیم.

در مورد این که پودر آگار آگار برای چیست و اصلا چه کاربردها و فوایدی هم داره جداگانه توضیح دادم.

خب بریم که با هم طرز تهیه ژله هندوانه ساده رو یاد بگیریم.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم  پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • دو پیمانه آب هندوانه
  • دو قاشق غذاخوری سرپر پودر ژلاتین یا یک و نیم قاشق غذاخوری آگارآگار
  • دو قاشق غذاخوری شکر

طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین و آب هندوانه طبیعی

در ابتدا قالب ژله رو داخل فریزر بزارین تا کاملا سرد سرد بشه.
تمام هسته های هندونه رو خارج میکنیم. داخل مخلوط کن میریزیم و پوره میکنیم و اندازه دو پیمانه آب هندوانه برمیداریم.

پودر ژلاتین روی آب هندوانه میپاشیم. اینجوری جذب آب بهتری داره و سریع تر داخل آب هندوانه باز میشه.

آب هندوانه رو روی حرارت میزاریم و صبر میکنیم تا گرم بشه و پودر ژلاتین کاملا داخلش حل بشه.

شکر هم اضافه میکنیم.

  • میزان شکر بستگی به ترشی و شیرینی میوه داره. مثلا اگر آب پرتقال ملس یا ترش داشته باشین مسلما میزان شکر بیشتری باید اضافه کنید یا اگر هندوانه شما اصلا شیرین نیست باید شکر بیشتری بزنید.

زیر حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدین کمی از حرارت بیفته.

طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین

مخلوط رو داخل قالب ژله بریزین و قالب رو برای 4-5 ساعت داخل یخچال قرار بدین تا کامل بسته بشه.

طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین

یه دسر خوشمزه و خنک برای یه روز گرم!

فوت و فن خارج کردن ژله از قالب هم به صورت جداگانه توضیح داده شده که پیشنهاد می کنم حتما مطالعه کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 4.75
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

تعداد دیدگاهها: 2

  1. Avatar
    Mahshid

    سلام خیلی خوشحالم سایت دوباره راه افتاد
    طرز خارج کردن ژله از قالب رو هم لطفن بنویسید و اینکه کلن ژله طوریاتون زیاد باشه

    • admin
      admin

      سلام ممنونم از همراهی و محبت شما🌷
      چشم کامل توضیح میدم و به امید خدا آموزش ژله های سالم و بسیار خوشمزه ای برای تابستون در دستور کار دارم
      دوست داشته باشین میتونید از طریق کانال ایتا هم آموزش ها رو دنبال کنید

      https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت