» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » نان لقمه ای شکم پر با سیب زمینی و سبزی
نان لقمه ای شکم پر
بدون تخم مرغ - بدون گوشت - ساندویچ - مطالب - نان

نان لقمه ای شکم پر با سیب زمینی و سبزی

مهر 1, 1403 5061

نان لقمه ای شکم پر یه گزینه عالی برای تغذیه مدرسه بچه ها هست!

این نون های خوشمزه علاوه بر این که مجلسی و شیک هستن بسیار ساده هم درست میشن.

برای درست کردن نان لقمه ای شکم پر حتما نباید از مواد خاص یا گرون قیمت استفاده بشه، با مواد دم دستی هم میشه نان لقمه ای خوشمزه درست کرد.

حتی میتونید از غذای شب مانده هم استفاده کنید و این نون ها رو درست کنید.

فیلم طرز تهیه نان لقمه ای شکم پر هم در کانال آشپزی ایران پخت قرار میدم.

اگر عضو  کانال آشپزی ایران پخت   در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

برای درست کردن این نون های لقمه ای نیاز به خمیر جادویی بدون تخم مرغ داریم که قبلا آموزشش رو گذاشتم.

در ادامه مجدد توضیح میدم.

طرز تهیه نان لقمه ای شکم پر با سیب زمینی و سبزی

در آموزش قبل گفتم که خمیر جادویی بدون تخم مرغ یه گزینه عالی برای درست کردن انواع نان و پیتزا هست.

حالا فرقی نداره داخل فر درست کنید یا سرخ کن بدون روغن و یا روی اجاق گاز! در هر صورت نتیجه عالیه.

پس طبق آموزش خمیر رو درست کنید و اجازه بدین استراحت کنه.

در این فاصله مواد میانی رو استفاده کنید.

برای مواد میانی دست شما باز هست. یعنی میتونید بر اساس ذائقه خانواده و یا مواد موجود در منزل انتخاب کنید.

مثلا میتونید مخلوط گوشت چرخی و قارچ، مرغ پخته ریشه شده و قارچ یا مواد سمبوسه یا حتی دوپیازه اضاف آمده از شب قبل رو وسط نون بزارین.

یا این که سیب زمینی آبپز رو همراه با  یک قاشق کره، کمی سبزی خرد شده که میتونید شوید یا جعفری باشه، کمی پنیر پیتزا، نمک و فلفل و کاری مخلوط کنید.

بعد از استراحت، پف خمیر رو بگیرین و به قسمت های یکسانی تقسیم کنید.

هر قسمت رو چونه کنار و کنار بزارین. هر چونه رو کمی باز کنید.

مقداری از مواد رو روی هر چونه باز شده بزارین.

نان لقمه ای شکم پر

دو لبه خمیر رو روی هم بزارین و محکم به هم بچسبونید یا اصطلاحا دوخت بزنید.

میتونید انگشتتون رو خیس کنید و یک طرف لبه بکشید و بعد دو لبه رو به هم فشار بدین تا خوب به هم بچسبن.

نان ها رو با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی داره بزارین.

برای خوشرنگ شدن روی نون میتونید یدونه زرده تخم مرغ رو با یک قاشق شیر مخلوط کنید وبا برس روی نون بزنید.

سینی را در فری که از قبل روی دمای 180 درجه روشن و گرم شده قرار بدین.

نان لقمه ای شکم پر

مدت زمان پخت بین 15 تا 20 دقیقه هست. اما بازم برای فرهای مختلف میتونه متغیر باشه.

هر کسی باید قلق فر خودش رو بدونه.

اگر دوست دارین روش برشته تر باشه یکی دو دقیقه هم گریل رو روشن کنید.

نان لقمه ای شکم پر

اینم نان لقمه ای شکم پر با سبزیجات !

درست کنید و بخورید و از خوردنش لذت ببرین!

اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و  نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به مردم کمک می کند دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت