» مطالب » دانش تغذیه » نکات و تکنیک ها » قالب کلاسیک شیرینی پزی
نکات و تکنیک ها

قالب کلاسیک شیرینی پزی

فروردین 1, 1403 190458

برای این که در حرفه قنادی یک فرد موفق باشیم فقط استفاده از دستورات دقیق کافی نیست!
عوامل بسیار زیادی مثل استفاده از ابزار صحیح هم میتونه تا حد زیادی تاثیرگذار باشه

در این مطلب در مورد قالب کلاسیک یا همون قالب های ساده ای که در منزل هممون هست صحبت میکنیم.

قالب کلاسیک شیرینی پزی

همین قالب های ساده ای که هممون داریم و در شکل های مربع، مستطیل و گرد هستن
استفاده اصلی این قالب ها برای کیک های کرم دار، تزئین شده و طبقاتیه و به همین دلیل این دسته از قالب ها کامل ترین و متنوع ترین سایز بندی (از قطر ده تا سی سانت) رو دارن . خوبه بدونید کاربرد این قالب ها به کیک های لایه ای ختم نمیشه و برای برخی از دسرها، براونیز، کیک های برگردان، کیک های عصرونه، کیک باقلوا، کیک مسطح و … هم استفاده دارن.

سایزهای مورد نیاز:
🧁قالب گرد:
سایز 20 و 23 کاربرد بیشتری داره اما خانم های عزیزی که سفارش خونگی میگیرن باید حتما سایز 15 و 25 هم داشته باشن

🧁قالب مربع:
قالب مربع 20 سانت بسیار پرکاربرده و برای کیک شربتی و … استفاده زیادی میشه اما اگر سفارش خونگی دارین حتما سایز 23 هم تهیه کنید

🧁قالب مستطیل:
سایز 23 در 33 جهت پخت کیک تخته ای استفاده میشه و اگر اهل پخت اینجور کیک های نیستین میتونید از خرید این قالب صرفنظر کنید چون خیلی کارآیی نداره

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت