» مطالب » پیش غذا » سوپ » طرز تهیه سوپ گندم دکتر خیراندیش
طرز تهیه سوپ گندم دکتر خیراندیش
سوپ - مطالب

طرز تهیه سوپ گندم دکتر خیراندیش

تیر 11, 1404 5099

طرز تهیه سوپ گندم دکتر خیراندیش در این مطلب قرار داده میشه با این امید که این سوپ بی نظیر را درست کنید و از قفواید بیشمار آن بهره ببرید.

سوپ گندم یکی از غذاهای سنتی و مقوی در طب سنتی ایرانی است که به دلیل خواص فراوان خود، جایگاه ویژه‌ ای در سفره‌ ایرانیان داشته است. این سوپ، با طبیعتی گرم و معتدل، به‌ ویژه در فصل‌ های سرد سال برای تقویت سیستم ایمنی و درمان سرماخوردگی توصیه می‌شود. سوپ گندم برای سرماخوردگی نه تنها بدن را گرم نگه می‌دارد، بلکه با تقویت قوا و رطوبت‌ بخشی طبیعی به بدن، دوره نقاهت را کوتاه‌ تر می‌کند.

از سوی دیگر، در طب سنتی از سوپ گندم برای افزایش قد نیز نام برده شده است، زیرا گندم کامل حاوی انواع مواد معدنی و ویتامین‌ هایی است که در رشد استخوان و تقویت مزاج استخوانی موثرند.

طرز تهیه سوپ گندم برای کم خونی نیز با افزودن موادی مانند عدس، گوشت قرمز یا جگر، باعث افزایش جذب آهن و بهبود کیفیت خون می‌شود. اگر به دنبال یک غذای سالم و مقوی هستید، سوپ گندم ساده می‌تواند انتخابی هوشمندانه برای تقویت عمومی بدن باشد.

در این مطلب طرز تهیه سوپ گندم دکتر خیراندیش قرار داده میشود. این نمونه سوپ از دکتر خیراندیش ممکن است کمی با سوپ‌ های قبلی شما متفاوت باشد. اما تاثیر بسیار زیادی در برطرف کردن مشکلات دارد.

سوپ گندم دارای طبع گرم و خشک است.

خواص سوپ گندم دکتر خیراندیش:

سوپ گندم یک ملیّن است، مقوی عمومی، ضد چربی خون، مفید برای کبد و روده ها، تقویت بینایی مفید است همچنین این سوپ در طب سنتی دارای خواص بیشمار دیگری می‌ باشد.

مواد لازم برای 4 نفر:

 مواد لازم
بلغور جو : یک دوم پیمانه
هویج : یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
آلو بخارا : هشت عدد
گندم پوست کنده یا بلغور گندم : یک پیمانه
سبزی سوپ خرد کرده: سه پیمانه

طرز تهیه سوپ گندم دکتر خیراندیش

گندم پوست کنده و بلغور جو را از قبل خیس کنید. سپس با آب، نمک و زردچوبه در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا کاملا بپزند و لعاب بیندازند.

نیم ساعت آخر پخت، هویج را رنده کنید و به همراه آلوبخارا و سبزی سوپ اضافه کنید. در آخر هم نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.

می‌توانید از انواع سبزیجات دیگر مانند کرفس یا سبزیجات معطر در سوپ استفاده کنید. این سوپ را می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیش غذا میل کنید.
طرز تهیه سوپ گندم با مرغ هم به همین روش است. منتهی اواخر پخت سینه مرغی که پختین و ریش ریش کردین را به سوپ اضافه کنید. یا از همان ابتدا مرغ را به همراه بلغور جو و گندم بپزید.

طرز تهیه سوپ بلغور هم در سایت هست. در صورت تمایل میتونید از این اموزش هم دیدن کنید.

برای دسترسی به فیلم های آشپزی کافیه عضو کانال آپارات ایران پخت بشین و تمام آموزش های رایگان شیرینی پزی و آشپزی رو مشاهده کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت