دنت گیلاس و توت فرنگی خانگی برای کودکان
طرز تهیه دنت گیلاس ساده و راحت رو یاد بگیرید. دنت گیلاس خانگی یک دسر خوشمزه، لطیف و خوش رنگ است که با طعم دل چسب گیلاس و بافتی شبیه به پودینگ، دل هر عاشق شیرینی و دسر را میبرد. این دسر نهتنها از نظر ظاهری جذاب است، بلکه با استفاده از مواد سادهای مثل شیر، نشاسته، شکر و عصاره یا پوره گیلاس، در خانه قابل تهیه است. دنت گیلاس میتواند یک انتخاب عالی برای پذیرایی در مهمانیها، عصرانه های تابستانی یا میان وعده ای مقوی برای کودکان باشد. با تهیه این دسر در خانه، هم از طعم طبیعی و سالم گیلاس لذت میبرید و هم از مواد نگهدارنده و طعمدهنده های مصنوعی موجود در محصولات آماده فاصله میگیرید.
این دسرها را پیشنهاد می کنم:
من فیلم ها رو در کانال آپارات ایران پخت بارگزاری میکنم. اگر عضو کانال بشین به تمام فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی دسترسی خواهید داشت.
مواد لازم:
- 10 عدد توت فرنگی
- نصف لیوان پوره گیلاس یا آلبالو
- 4 قاشق غذاخوری شکر
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 2 قاشق غذاخوری خامه
- 1 لیوان شیر
طرز تهیه دنت گیلاس و توت فرنگی
در ابتدا هسته های گیلاس یا آلبالو رو بگیرید و کمی پوره کنید. توت فرنگی ها رو بشورید و کلاهک سبز اون رو بگیرید.
تمام مواد به جز خامه را درون مخلوط کن بریزین و چند پالس بزنید تا کاملا یکدست بشن. اگر خیلی حساس هستید یا دوست دارین دسری کاملا یکدست داشته باشین، مواد رو از صافی رد کنید تا دانه های توت فرنگی با پوست گیلاس جدا بشه.
مواد رو داخل قابلمه ای بریزین و روی حرارت بزارین. مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه و مثل فرنی فرم بگیره. دو سه قاشق از مواد رو بردارین و با خامه مخلوط کنید تا یکدست بشه. مجدد به قابلمه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مواد را در ظرف مخصوص سرو بریزین و با گیلاس، توت فرنگی یا هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید. ظرف ها رو در یخچال بزارین تا دسر خودش رو بگیره.