طرز تهیه مربای به با پوست
طرز تهیه مربای به با پوست رو با هم یاد میگیریم.
مربای به از دسته مرباهای سنتی هست که اصلا برای عطر و مزه به هیچ چیز زیادی نیاز نداره😋 به و آب و شکر کافیه👌
به قدری خوشمزس که علاوه بر صبحانه، هر موقع هوس کردین، مقداری از اون رو با نون و چایی میل کنید.
میوه به به صورت خام سفت هست و کمی مزه گس مانند داره. اما جادو از اونجا شروع میشه که حین پخت، این میوه زرد روشن تبدیل به مربایی یاقوتی رنگ و جذاب میشه😍
طرز تهیه مربای به نگینی با طرز تهیه مربای به رنده شده فرقی نداره. این شما هستید که باید انتخاب کنید کدوم روش رو میخواین انتخاب کنید.
میوه به فصل پاییز به بازار میاد. برای خرید به دقت کنید، به هایی رو انتخاب کنید که رنگ زردتر و بوی بهتری دارن.
به هایی که خیلی درشت هستند اصلا مناسب پخت مربا نیستن.
برای مربای به هم میتونید از گردو استفاده کنید و هم گردو رو حذف کنید. استفاده از گردو سلیقه ای هست.
پوست به رو نمیخواد بگیرین. همین که به رو تمیز بشورین و کرک روی پوست رو جدا کنید کافیه.
من همه نکات رو برای این که “مربای به قرمز شود” رو مو به مو میگم و امیدوارم که با این دستور مربای خوشمزه و خوشرنگی درست کنید.
شاید این آموزش ها هم براتون مفید باشه:
- طرز تهیه مربای هویج رنده شده
- طرز تهیه مربا خرمالو بدون شکر بدون ژلاتین
- طرز تهیه مربای انجیر
- طرز تیهه مربای هندوانه مجلسی
مواد لازم:
به شسته و خرد شده یک کیلو |
شکر یک کیلو |
آب شش لیوان دسته دار فرانسوی |
طرز تهیه مربای به با پوست
اول از همه به رو خوب بشورین و کرک روی پوستش رو کاملا تمیز کنید. به رو به قطعات دلخواه برش بزنید. حتی میتونید رنده کنید.
به رو بریزید تو قابلمه و به ازای هر کیلو به، شش لیوان آب بریزید وبزارید روی گاز با شعله ملایم و در قابلمه رو بزارید.
اجاه بدین نیم ساعت به با آب خالی بپزه، بعد شکر رو بهش اضافه کنید وهم بزنید و دوباره در قابلمه رو بزارید.
حالا شعله رو متوسط رو به پایین کنید چرا که با حرارت بالا مربا زود قوام میاد ولی رنگ نمیگیره.
بین یک تا یک و نیم ساعت طول میکشه تا رنگ مربا گلبهی بشه و شربت مربا کمی قوام بیاد.
زمانی که دیدین رنگ مربا گلبهی شد، باید دیگه دمکنی رو روی قابلمه بزارین و شعله رو کمِ کم کنید.
از حالا به بعد هم حدود یک الی یک ساعت ونیم اجازه بدین با دمکنی مربا بپزه تا به رنگ قرمز خوشرنگ برسه.
زمانی که رنگ مربا قرمز شد، دیگه شربت هم حسابی قوام اومده. زیر حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدین مربا تو همون قابلمه با دمکنی سرد بشه.
بعدا بریزید تو شیشه اگه زیاد مربا درست کردین در ظرف مناسب بریزید و فریز کنید.
پخت مربا چهار الی پنج ساعت باید طول بکشه در غیر این صورت شربت قوام نمیاد و مربا کپک میزنه
جدول ارزش غذایی مربای به
کالری | 215 کیلو کالری |
کربوهیدرات | 56 گرم |
چربی | 1 گرم |
چربی اشباع | 1 گرم |
سدیم | 7 میلی گرم |
پتاسیم | 74 میلی گرم |
ویتامین سی | 6 میلی گرم |
آهن | 1 میلی گرم |
-
پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.