» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون فر » نان اسفناج بدون فر – خوشرنگ و خوشمزه و پرخاصیت
بدون فر - رژیمی - مطالب - نان

نان اسفناج بدون فر – خوشرنگ و خوشمزه و پرخاصیت

اردیبهشت 8, 1403 70213

نان اسفناج یه گزینه عالی برای اونایی که میخوان به صورت طبیعی، آهن به بدنشون برسونن و یا عزیزانی که دوست دارن برای اهل خونه دلبری کنن و رنگ و لعابی به کارهاشون بدن.

نون اسفناج علاوه بر این که یه غذای سالم و خوشمزه هست، رنگ و روی زیبایی هم داره و چشم هر بیننده ای رو به خودش جلب میکنه.

اسفناج سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر هست و میتونه به سلامت غذای سفره خانواده کمک کنه.
اگر بچه بدغذایی دارین و یا دوست دارین غذاهای آهن دار درست کنید، نان اسفناج بدون فر رو به راحتی درست کنید و در کنار سایر غذاها سرو کنید.

در دستور این نان از خمیر جادویی بدون تخم مرغ استفاده میشه که قبلا آموزش دادم با این تفاوت که پوره اسفناج هم به آرد اضافه میشه.

 

برای دیدن آموزش های بیشتر عضو کانال آشپزیمون در ایتا بشین.

مواد لازم:

  • 70 گرم اسفناج تازه
  • دو پیمانه آرد
  • یک قاشق چایخوری خمیرمایه فوری
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق غذاخوری روغن مایع
  • یک چهارم پیمانه آب

طرز تهیه نان اسفناج بدون فر

اول از همه باید اسفناج رو بلانچ کنیم تا رنگ سبز و زیبای خودش رو حفظ کنه

برای این کار یه قابلمه آب رو روی حرارت بزارین و صبر کنید جوش بیاد. برگ های تازه اسفناج رو بریزین داخل آب جوش، دو دقیقه که داخل آب بود دربیارین و بلافاصله بریزین داخل یه کاسه که حاوی آب و یخ هست.

دو دقیقه داخل آب و یخ باشه بعد آبکش کنید و صبر کنید آب اضافی تخلیه بشه. آب رو دور نریزین و نگهش دارین.
این شوک حرارتی باعث میشه رنگ زیبای اسفناج همچنان سبز و خوشرنگ باقی بمونه و حین پخت تیره نشه.

بعد از این اسفناج رو با آب داخل مخلوط کن با هم میکس کنید تا یه مخلوط یکدست به دست بیاد.

داخل یه کاسه مواد خشک که شامل آرد، خمیرمایه فوری، شکر و نمک هست رو با هم مخلوط کنید.

پوره اسفناج رو اضافه کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. چون آبخور آردها با هم متفاوت هست، ممکنه خمیر لطیفی نداشته باشین. قاشق قاشق از اون آب اسفناج که گفتم نگه دارین اضافه کنید و ورز بدین.
حین ورز دادن یک قاشق روغن اضافه کنید و خوب خمیر رو ورز بدین تا خمیر لطیفی جمع بشه.

خمیر رو داخل ظرف بزارین و روش رو بپوشونید و اجازه بدین یک ساعت تا یک ساعت و نیم و یا تا زمانی که حجم خمیر دوبرابر بشه، خمیر استراحت کنه.

بعد از این خمیر رو چونه کنید و روی چونه ها رو بپوشونید و بزارین 30 دقیقه دیگه استراحت کنه.

هر چونه رو باز کنید و داخل تابه ای که خوب گرم شده و نیازی هم به چرب کردن نداره پهن کنید.

یک طرف که پخت برگردونید و طرف دیگه رو هم بپزید.

نون ها رو داخل یه سفره پارچه ای و بعد هم داخل یه کیسه قرار بدین. تا سه روز تر و تازه میمونن.

اگر میخواین طولانی مدت داشته باشین حتما فریزشون کنید.

طرز تهیه نان لواش در ماهیتابه هم در سایت گذاشته شده از این مطلب هم دیدن کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت