طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد
طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد خیلی خیلی راحته! الان خودتون متوجه میشین😉
در این روش نیازی نیست از آرد نخودچی استفاده کنید و قراره طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد سفید رو با هم یاد بگیریم.
درست کردن یه کوکوی خوشمزه که از هم وا نره یا روغن زیادی جذب نکنه سخت نیست منتهی یه سری نکته داره که الان همش رو توضیح میدم.
در راستای اموزش انواع کوکو، قبلا طرز تهیه کوکو نخودفرنگی و همین طور طرز تهیه کوکو مرغ ساده در سایت گذاشته شده.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین.
مواد لازم:
- دو عدد سیب زمینی متوسط
- یک عدد تخم مرغ
- دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
- ادویه کوکو
- یک و نیم پیمانه آرد سفید
طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد
در ابتدا سیب زمینی ها رو بشورین و داخل اب بزارین تا پخته بشه. بعد پوست سیب زمینی رو بگیرین و زمانی که سرد شد، رنده کنید یا با گوشت کوب له کنید و داخل یه کاسه بریزین.
جعفری ریز خرد شده، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، ادویه کوکو و آرد را کم کم اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید.
خمیر نرم و لطیفی به دست میاد. روی ظرف رو سلفون بکشین و 20 دقیقه داخل یخچال استراحت بدین
این استراحت کمک میکنه تا کوکوها موقع سرخ شدن وا نرن و یکدست و زیبا سرخ بشن.
روغن رو داخل تابه بریزین و روی حرارت بزارین تا خوب داغ بشه. روغنی که داغ باشه جذب نمیشه و کوکو چرب و چیلی نخواهد شد.
دستتون رو با اب مرطوب کنید و مقداری از کوکو رو داخل دست فرم بدین و در روغن داغ بزارین.
یک طرفش که سرخ شد برگردونید و طرف دیگش رو هم سرخ کنید.
برای خرید بهترین و باکیفیت ترین ادویه کوکو میتونید عضو کانال ایران پخت در ایتا بشین و بعد به ایدی گذاشته شده پیام بدین تا در اولین فرصت ادویه مورد نیاز براتون ارسال بشه. در کانال میتونید ارسال ها و رضایت مشتری ها رو هم ببینید.