طرز تهیه شربت ریحان
طرز تهیه شربت ریحان رو بلدین؟ تا حالا شربت ریحان درست کردین؟
شربت ریحان در طب سنتی بسیار سفارش شده.
فیلم شربت ریحان رو در کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بارگذاری کردم. اگر عضو کانال باشین میتونید به تمام آموزش ها دسترسی داشته باشین.
خواص شربت ریحان در طب سنتی:
- در صورت استفاده از شکر این شربت طبعی معتدل و از گرم و خشکی آن کاسته میسود و در صورت اضافه نمودن هل و عسل، طبیعت آن گرم تر میگردد.
- دارای ویتامین های A، E و C بوده و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
- باعث رفع زخم های دهانی و گلو شده همچنین ورم گلو و لوزه را رفع میکند.
- موجب تقویت و آرامش قلب و اعصاب و رفع تپش قلب میشود.
- از استرس، اضطراب و دلشوره پیشگیری میکند.
- ضدنفخ و بادشکن است.
- و به بهبود کیفیت خواب کمک میکند.
مواد لازم:
- یک دسته ریحان بنفش
- 6 لیوان آب جوش
- یک لیوان شکر
- آب یک عدد لیموترش
طرز تهیه شربت ریحان
ابتدا آب رو جوش بیارین.
ریحان های شسته رو داخل یه کاسه یا قابلمه بریزین و آب جوش رو بهش اضافه کنید.
درب ظرف رو باز بزارین و زمان بدین تا آب از حرارت بیفته.
هرگز ریحان ها رو فشار ندین به این امید که رنگ بیشتری ازشون خارج بشه. فشار دادن ریحان فقط باعث تلخ شدن شربت میشه.
بعد از اضافه کردن آب جوش، رنگ شربت این رنگی میشه.
بعد از این که آب از حرارت افتاد، ریحان ها رو از داخلش خارج کنید.
شکر و آب لیمو رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کامل حل بشه.
بعد از اضافه کردن آبلیمو رنگ شربت تغییر میکنه و همین قدر زیبا میشه😍
حالا شربت رو از صافی رد کنید تا کاملا صاف و یکدست و عاری از برگ ریحان باشه.
داخل پارچ بریزین و با یخ سرو کنید.
در صورتی که از برگ ریحان سبز استفاده کنیم، شربت رنگ سبز بسیار ملایم به خود می گیرد که برای پر رنگ تر شدن ان می توانیم از رنگ غذا استفاده کنیم و برای اینکه شربت بنفش کمرنگ شود باید از ریحان بنفش برای تهیه شربت استفاده کنیم.
بفرما😍 یکی از کدبانوهای همراه کانال آشپزیمون خیلی زود دست به کار شدن و این شربت خوشمزه رو درست کردن. حتما عضو کانال بشین و آموزش ها رو با فیلم ببینید.