طرز تهیه مربای زردآلو تصویری بدون ژلاتین
طرز تهیه مربای زردآلو تصویری بدون ژلاتین رو در این مطلب میبینیم.
همین که فصل زردآلو تازه از راه میرسه درست کردن مربای زردآلو و لواشک زردآلو فوری میره تو دستور کار😊
این مربا بسیار راحته، ژلاتین لازم نداره و میتونید علاوه بر این که سر میز صبحانه بزارین و نوش جانش کنید، برای تزیین کیک و … هم ازش استفاده کنید.
راستی اگر دوست دارین ازاموزش بستنی ماستی زردآلو هم دیدن کنید.
در اینجا چند نکته برای این که به بهترین نتیجه برسین وجود داره:
- از آنجایی که در این دستور غذا از پکتین یا پودر ژلاتین برای قوام مربا استفاده نمیشه، مهمه که آب لیمو را نادیده نگیرید. اسید میوه برای چسباندن مواد و تشکیل قوام ژل مانند که مشخصه یک مربای عالی است، ضروری است.
- همچنین به دنبال زردآلوهای تازه، رسیده و بدون لک با رنگ طلایی باشید. از هر گونه میوه بیش از حد سفت با رنگ سبز خودداری کنید، زیرا برای این دستور پخت مناسب نیستند و مربا ترش میشه.
دوستان عزیزم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.
مواد لازم:
1 | زردآلو | یک کیلوگرم |
2 | شکر | 350 گرم |
3 | آب لیمو | یک و نیم قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مربای زردآلو تصویری بدون ژلاتین
اول از همه این نکته رو توضیح بدم که برای پخت مربای زردآلو نیازی به آب نیست. ود شکر آب میندازه و خیلی راحت مربا آماده میشه. اگر دوست دارین رنگ مربا زرد باشه میتونید اواخر پخت یک قاشق زعفران غلیظ دم شده به مربا اضافه کنید.
همچنین برای عطر بیشتر یکی دو قاشق گلاب اعلا اضافه کنید. این ها موارد سلیقه ای هستن و اجباری برای استفاده از اون ها نیست.
خب شروع میکنیم.
ابتدا زردآلوها رو بشورین و به دو نیم کنید و هسته اون ها رو دربیارین.
اگر دوست دارین همین طور نیمه استفاده کنید و اگر میخواین مربا حالت مارمالادی باشن در ابعاد دلخواه خرد کنید.
زردآلوهای خرد شده و شکر رو داخل یه قابلمه بریزین و اجازه بدین چند ساعت و ترجیحا یک شب تا صبح داخل یخچال بمونن.
اگر عجله دارین هم هیچ مشکلی نیست بلافاصله میتونید اقدام به پخت مربای زردآلو کنید.
بعد از این مدت قابلمه رو روی حرارت بزارین و آب لیمو رو اضافه کنید و بزارین با حرارت متوسط حدود نیم ساعت بجوشه و مربا به غلظت برسه.
دقت کنید که وقتی مربا به نقطه جوش میرسه، روی سطح اون کف جمع میشه. باید این کف ها رو حتما بردارین و در قابلمه رو هم نزارین که سرریز میشه.
اگر دوست دارین میتونید حین پخت هم کمی مواد رو له کنید تا زردآلوها ریزتر بشن.
وقتی مخلوط به غلظت رسید، حرارت را خاموش کنید. اجازه بدین مربای زردآلو حداقل 10 دقیقه در قابلمه بماند.
بعد بریزین داخل شیشه و دهانه ظرف رو اگر کثیف شده تمیز کنید و بلافاصله درب شیشه رو محکم ببندین.
این مربای زردآلو را در شیشه ها در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید تا یک سال میتونید نگهداری کنید. پس از باز کردن تا 3 ماه در یخچال قابل نگهداری هست.
آخ که چقدر مربای زردآلو مامان پز خوردن داره😋
شاید این آموزش ها رو هم دوست داشته باشین:
- طرز تهیه مربای انجیر
- طرز تهیه مربای آلبالو فوری
- طرز تهیه مربای گل محمدی تازه
- طرز تهیه مربای هویج رنده شده
خوشحال میشم نظرتون رو در مورد این آموزش کامنت کنید