طرز تهیه شربت توت سیاه
طرز تهیه شربت توت سیاه رو یاد بگیرید و تا فصل توت تازه و خوشمزه هست حتما این شربت گوارا و پرخاصیت رو درست کنید.
توت سیاه کاربردهای زیادی داره. از مربا و شیره توت سیاه گرفته تا استفاده در انواع دسرها و کیک ها و …
اما این بار قراره از توت سیاه برای درست کردن یه شربت خوشمزه استفاده کنیم.
توت سیاه خواص بسیار زیادی هم داره. با تمام مواد مفیدی که دارد، به ویژه ویتامین های A، E و K، نه تنها برای اندام های داخلی، بلکه برای پوست ما نیز مفید است. عملکرد سالم سلول های ما را با ویتامین ها تضمین می کند و با خواص آنتی اکسیدانی قوی خود از پاکسازی و تجدید سلول های ما پشتیبانی می کند. توت سیاه نیز به دلیل همین خواص جای خود را در میان میوه های ضد پیری محکم کرده است.
مصرف توت سیاه به صورت شیره هم بسیار توصیه میشه و برای رفع کم خونی مفیده. اطلاعات بیشتر رو میتونید در مقاله فواید شیره توت سیاه مطالعه کنید.
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پختدر ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
-
500 گرم توت سیاه
-
یک لیوان شکر دانه ریز
-
یک قطعه چوب دارچین
-
1.5لیتر آب
طرز تهیه شربت توت سیاه
-
توت سیاه را از ساقه جدا کرده و مراقب باشید له نشود و با احتیاط بشویید.
-
سپس آب اضافی را با استفاده از صافی صاف کرده و در یک قابلمه متوسط بریزید.
-
شکر، آب و چوب دارچین را اضافه کنید. پخت و پز را روی حرارت کم شروع کنید.
-
وقتی شکر آب شد و آب شروع به جوشیدن کرد، خوب هم بزنید و حدود 8 تا 10 دقیقه بپزید.
-
سپس چوب دارچین را بیرون بیاورید.
-
سپس یک صافی یا پارچه پنیر را روی یک کاسه قرار دهید.
-
آب را کم کم تخلیه کنید. شربتی را که آماده کردید داخل بطری بریزید و بگذارید در یخچال خنک شود.
-
بعد از سرد شدن با تکه های یخ سرو کنید.