طرز تهیه آلو بخارا با آلو زرد
طرز تهیه آلو بخارا با آلو زرد هم خیلی راحته هم از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه هست.
برای درست کردن آلوبخارا خانگی از هر نوع آلویی میتونید استفاده کنید. از آلو سیاه گرفته تا آلو قطره طلا. نکته مهمش اینه که آلوهایی رو که برای خشک کردن انتخاب میکنین بهتره که گوشتی و شیرین باشه.
برای دیدن فیلم های آموزشی کافیه عضوکانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین
طرز تهیه آلو بخارا با آلو زرد
آلوها رو را بشورین و دم اون ها رو بگیرین. داخل صافی بریزین و صبر کنید تا آب اضافی تخلیه بشه.
یه قابلمه رو آب کنید و روی حرارت بزارین و صبر کنید تا آب داخل اون کامل به جوش بیاد. یک قاشق نمک اضافه میکنیم و نمک رو داخل آب هم میزنیم تا حل بشه. بعد حرارت رو خاموش میکنیم.
حالا آلوها را داخل آب جوش بریزین و در حد 30-40 ثانیه صبر کنید تا پوست آلوها ترک بخوره. دقت کنید که نباید آلوها بپزن وگرنه دیگه به درد آلو بخارا نمی خورن و باید باهاشون لواشک درست کنید.
اگر آلوها خیلی سفت هستن تا یک دقیقه هم میتونید صبر کنید اما به نظرم بهترین ملاک برای مناسب بودن میزان حرارت دادن به آلوها اینه که پوستشون ترک بخوره.
بعد از این آلوها رو سریع آبکش کنید و پوستشون رو که ترک خوردن رو به راحتی جدا کنید.
آلوهای پوست گرفته رو داخل سینی یا آبکش که بهتره کفش کاغذ روغنی گذاشته باشین قرار بدین. میتونید کمی نمک یا حتی شکر روی آلوها بپاشید و اجازه بدین جلوی آفتاب خشک بشه. 2-3 روز زمان میبره تا آلوها خشک بشن و در این مدت حتما آلوها رو پشت و رو کنید تا همه قسمت ها مثل هم خشک بشن. این نکته مهم رو در نظر داشته باشید که اگر آفتاب خیلی تیز هست، این زمان رو کمتر کنین در غیر این صورت تمام بافت آلو خشک میشه و تقریبا هستههای آلو فقط میمونه!
اگر تو آپارتمان زندگی میکنین و فضای کافی برای استفاده از آفتاب ندارین میتونین آلوها رو جلوی باد پنکه خشک کنین.
امیدوارم طرز تهیه آلو خورشتی زرد براتون مفید واقع بشه.
خواص آلو بخارا در طب سنتی
اختلالات گوارشی را درمان میکند |
منبعی مناسب برای ویتامین سی است |
سلامت قلب و عروق را افزایش میدهد |
با سلولهای سرطانی مبارزه میکند |
کلسترول را در حد مناسب نگه میدارد |
ملینی طبیعی است |
پیشگیری کننده از تحلیل استخوان و حفظ تراکم آن |
مفصل ها را نرم می کند |
صفرا را تسکین می دهد |
سرشار از فیبرهای حلشدنی است |
تسهیل کننده کاهش وزن است |