پودینگ هویج برای نوزاد 6 ماهه
پودینگ هویج برای نوزاد 6 ماهه یه گزینه عالی و خوشمزه هست.
قبلا در مورد این که شروع غذای کمکی نوزاد با چه غذایی باشد مفصل صحبت کردیم.
الان وقت آن رسیده که غذای جامد را به کوچولوهای خود که 6 ماهه شده اند بدهید. پودینگ هویج یک گزینه بسیار رضایت بخش و مغذی است. هویج با ویتامین A موجود در آن یک سبزی بسیار مفید به ویژه برای چشم، دندان، سیستم ایمنی و کبد است.
شما می توانید با مخلوط کردن آن با یک پودینگ خوشمزه یک غذای فوق العاده برای نوزادان خود درست کنید.
پوره هویج به دلیل رنگ شاد و زیبا و همچنین طعم شیرین، بیشتر از بقیه مورد استقبال کودکان قرار میگیرد. هویج یکی از سبزیجات پرخاصیت و منبع بتاکاروتن (ویتامین A) است. اگرچه آب آن حاوی املاح و ویتامینهای زیادی است، ولی کودکان پوره هویج را بیشتر دوست دارند. هویج سرشار از ویتامین C و کلسیم است که برای رشد کودکان پس از ۶ ماهگی بسیار مناسب است.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید و عضو بشین
مواد لازم:
-
1 عدد هویج
-
2 قاشق چای خوری آرد برنج
-
نصف پیمانه آب
-
1قاشق چای خوری شیره انگور
-
نصف پیمانه شیر
طرز تهیه پودینگ هویج برای نوزاد 6 ماهه
هویج رو بشورین. پوستش رو بگیرین و بخارپز کنید. هویجی که داخل آب پخته میشه، ویتامین های بیشتری از دست میده و مزش هم تغییر میکنه.
تا هویج در حال پخت هست، پودینگ را آماده کنید.
آرد برنج را داخل آب حل کنید و روی حرارت بزارین. تند تند هم بزنید تا آب به جوش بیاد.
یک دقیقه که حرارت دادین، شیر را اضافه کنید. بزارین مواد کمی بجوشه.
زمانی که کم کم به مرحله غلیظ شدن رسید، شیره انگور را اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
هویج پخته را پوره کنید و به مواد اضافه کنید.
هم بزنید تا همه مواد مخلوط بشن. بعد بدین نوزاد تا میل کنه.
نکته:
هر بار که طعم جدیدی را برای نوزاد خودتون شروع میکنید، با یک وعده کم این کار رو انجام بدین. سه روز پشت سر هم غذای جدید رو بهش بدین تا متوجه بشین به این غذا آلرژی داره یا نه.
اگر مشکلی نداشت این غذا را در برنامه هفتگی کودک جا بدین. اگر دیدین حساسیت داره یا با اشتها نمیخوره غذا رو تغییر بدین.
پوره هویج با سیب زمینی
مواد لازم | |
هویج متوسط | ۱ عدد |
سیب زمینی متوسط | ۱ عدد |
شیر پاستوریزه | ۲ لیوان |
روغن زیتون | ۱ قاشق مرباخوری |
دستور تهیه:
- هویج را بشویید. پوست آن را بگیرید.
- پوست سیب زمینی را تمیز شسته و همراه با هویج بخارپز کنید یا در قابلمه کوچکی قرار داده و کمی آب روی آنها بریزید، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته و نرم شوند.
- سیب زمینی را قبل از اینکه سرد شود پوست بگیرید و با هویج بکوبید یا چرخ کنید تا کاملا نرم شود.
- سیب زمینی و هویج نرم شده را در یک ظرف لعابی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شیر پاستوریزه را به تدریج به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا شیر کاملا جذب سیب زمینی و هویج شود.
- یک قاشق مرباخوری روغن زیتون به پوره هویج و سیب زمینی اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.