» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » کوکی ترکدار پرتقالی بدون تخم مرغ
بدون تخم مرغ - قنادی - مطالب

کوکی ترکدار پرتقالی بدون تخم مرغ

فروردین 11, 1403 80114

کوکی ترکدار پرتقالی یه کوکی عالی با عطر و طعمی دلپذیره😍🍊
یه کوکی شیک و مجلسی که هم خوشمزه و خوش عطره هم بسیار شیک و چشم نواز
بافتش بین کیک و کوکی هست یعنی رویه تردی داره اما همین که گاز میزنی تو دهن آب میشه😋
بدون نیاز به تخم مرغ هستن و میتونید خمیر را تا سه روز قبل از پخت درست کنید و در یخچال بزارین و برای مهمونی درست در همان روز اقدام کنید تا عطرش فضا رو پرکنه

برای درست کردن این شیرینی از آب پرتقال طبیعی و رنده پوست پرتقال استفاده میشه
پوست پرتقال رو تمیز بشورین و با دنده ریز رنده قسمت نارنجی رو رنده کنید دقت کنید که از پوست سفیدرنگ پرتقال چیزی رنده نشه این قسمت اگر داخل شیرینی بشه حتما شیرینی رو تلخ میکنه
از آبمیوه های صنعتی استفاده نکنید این آبمیوه ها باعث تلخ شدن شیرینی میشن
اگر رنگ نارنجی مثل عکس رو دوست دارین یکی دو قطره رنگ خوراکی بزنید اگر نه بی خیال
حتما کوکی ها رو با فاصله داخل سینی بزارین چون حین پخت بزرگتر میشن
سایز کوکی بستگی به خودتون داره اما بدونید که بعد از پختن حداقل دو برابر اون مقداری میشن که از اول گلوله کردین
من از کره گیاهی برای شیرینی استفاده میکنم چون عطر کره در شیرینی رو دوست ندارم کره مارک آذربایجان، مهگل و … هر کدوم باشه خوبه فقط بزارین تا به دمای محیط برسه و بشه با همزن هم زد
این کوکی ها تا یک هفته در دمای اتاق در ظرف دربسته و یا تا یک ماه در فریزر قابل نگهداری هستن

مواد لازم برای 20 عدد کوکی

  • دو پیمانه آرد شیرینی
  • دو قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • نصف پیمانه کره گیاهی هم دما با اتاق (114 گرم)
  • 3/4 پیمانه شکر
  • 1/4 پیمانه آب پرتقال تازه
  • دو قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال
  • رنگ خوراکی در صورت تمایل

برای پوشش روی کوکی:

  • 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
  • 1/3 پیمانه پودر شکر


🍊🍊🍊طرز تهیه کوکی ترکدار گرتقالی بدون تخم مرغ

فر را روی 180 روشن کنید. کف سینی را کاغذ روغنی بزارین
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و دوبار الک کنید.
کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا کره کاملا شفاف و پوک بشه


دیواره ظرف رو مرتب تمیز کنید تا همه کره یکدست سبک بشه
بعد از این آب پرتقال، رنده پوست پرتقال و اگر دوست دارین رنگ خوراکی و کمی وانیل اضافه کنید و هم بزنید
آرد رو اضاف کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. همین که مخلوط بشه کافیه زیاد هم زدن بافت کوکی رو سفت میکنه
خمیر جمع شده رو داخل نایلون بزارین و 15 دقیقه در فریزر استراحت بدین


بعد با قاشق مقداری بردارین گرد کنید، اول داخل شکر و بعد داخل پودر شکر بزنید و با فاصله داخل سینی بزارین
12 دقیقه در فر گرم شده زمان پخت بدین بعد بیرون بیارین و صبر کنید تا سرد بشن

اگر کوکی ترد دوست دارین 15 دقیقه زمان پخت در نظر بگیرید🍊

در پناه خدای مهربون باشید.❤️❤️❤️

👩🍳 آشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌

تمام فیلم های آموزشی ما در کانال ایران پخت در ایتا بارگذاری شده.

برای عضویت در کانال آشپزی ایران پخت روی عکس زیر بزنید

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت