» مطالب » قنادی » دسر » حلوا » طرز تهیه رنگینک شیرازی – رنگینک با آرد گندم
طرز تهیه رنگینک
حلوا - دسر - مطالب

طرز تهیه رنگینک شیرازی – رنگینک با آرد گندم

فروردین 2, 1404 30120

طرز تهیه رنگینک شیرازی تقویم به نگاه مهربان شما.

رنگینک همچون فرنی، ترحلوا شیرازی، پالدا و … یه دسر با اصالت ایرانی و مربوط به شهرهای جنوبی کشور (کرمان، فارس، بوشهر، هرمزگان و خوزستان) است و با رطب یا خرما، آرد، گردو و گاهی پودر دارچین تهیه می‌شود.

یادش بخیر مامانم هر پنجشنبه این دسر ایرانی رو به یاد عزیزانی که بینمون نبودن درست میکرد. رنگینک به دلیل وجود خرما و گردو که بهترین دارو برای فشار خون پایین محسوب می شود، انرژی بسیار خوبی دارد. از این رو در ماه مبارک رمضان هم زیاد استفاده می شود.

به دلیل طبع گرم این شیرینی خوشمزه یکی از دسرهای مناسب فصل سرد به حساب می آید.

پیشنهاد میکنم برای این که به فیلم های آموزشی رایگان شیرینی پزی و آشپزی دسترسی داشته باشین، عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین.

مواد لازم:

آرد سفید  2 پیمانه
روغن حیوانی یا کره 100 گرم
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
خرما 30 عدد
گردو یک سوم پیمانه
پودر نارگیل برای تزیین
روغن مایع نصف پیمانه

طرز تهیه رنگینک ساده خانگی

در ابتدا باید هسته خرماها رو خارج کنید. اگر از رطب استفاده می کنید پوست رطب رو هم بگیرید.

داخل هر خرما به جای هسته، یک چهارم یک گردو قرار بدین و خرما رو ببندین. همه خرماها رو به همین ترتیب آماده کنید و کنار هم داخل یه بشقاب بچینید.

آرد گندم را در تابه‌ای بدون روغن، بر روی حرارت ملایم تفت بدین تا جایی که رنگش کاملاً عوض بشه و به رنگ آرد نخودچی دربیاد. پودر دارچین هم اضافه کنید و یک دقیقه دیگه تفت بدین. بعدش پودر هل بریزید.

روغن مایع رو اضافه و مواد رو مخلوط کنید.

کره را اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا کره باز بشه.

غلظت مواد به‌دست آمده باید به اندازه غلظت ماست، شُل باشه.

مخلوط آرد رو روی خرماها بریزید. در صورت تمایل با پودر نارگیل تزیین کنید.

طرز تهیه رنگینک شیرازی

نکات مهم درست کردن رنگینک:

  • برای طعم بهتر این دسر می توانید از 1.5 پیمانه آرد سفید به همراه نصف پیمانه آرد نخودچی استفاده کنید.
  • اگر دوست دارین رنگینک چرب تری داشته باشین،روغن مایع رو حذف و به جاش کره استفاده کنید.
  • می توانید مقدار کره را نصف و برای بقیه از روغن جامد استفاده کنید.
  • می توانید گردوها را با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا برشته شوند و سپس استفاده کنید.
  • برای داشتن طعم شکلاتی، می توانید از پودر کاکائو در مخلوط آرد و کره استفاده کنید.

طرز تهیه رنگینک

در مورد فواید خرما همه ما اطلاعاتی داریم. اما خوبه به صورت اجمالی در مورد خواص رنگینک هم اطلاعاتی به دست بیاریم.

  • تقویت بدن
  • ارزش غذایی بالا
  • تقویت حافظه و اعصاب
  • بسیار مناسب برای ماه مبارک رمضان (جلوگیری از گرسنگی طولانی مدت)
  • تقویت قوای جنسی
  • خون ساز (غنی از آهن و اسید فولیک)
  • ضد سرطان (خرما خواص آنتی اکسیدانی زیادی دارد)
  • مصرف این دسر مقوی و مقوی به افراد مسن و لاغر و ضعیف که همیشه از ضعف قوای بدنی رنج می برند و همچنین کودکانی که در سنین رشد هستند توصیه می شود.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت