شاید در نگاه اول این طور به نظر برسه که طرز تهیه کرم وانیلی با نشاسته بدون تخم مرغ کمی سخت باشه. میدونید که کرم پاتیسیر یکی از کرم های معروف در دنیا هست که بر پایه تخم مرغ هست. حالا اگر قرار باشه تخم مرغ حذف بشه شاید قوام و بافت کرم مطلوب واقع نشه.
اما جالبه بدونید که این کرم یکی از بهترین و خوشمزه ترین کرم هاست که میتونید آن را روی دسرها بریزید یا به عنوان فیلینگ تارت ها و کیک ها استفاده کرد.
این کرم شباهت زیادی به کرمفیل بدون تخم مرغ داره با این تفاوت که کرمفیل شیر غلیظ شده داره و این کرم شیر گیاهی یا شیر حیوانی!
نکته مهمی که میخوام در مورد این کرم بگم اینه که اگر وگان هستید بدون هیچ مشکلی از شیر گیاهی استفاده کنید. شیر سویا، شیر بادام یا شیر بادام هندی گزینه خوبی است. اما به هیچ وجه از شیر برنج یا شیر جو استفاده نکنید. به دلیل چربی پایین به نتیجه مطلوب نمی رسید. همین طور کره گیاهی را جایگزین کنید.
برای دسترسی به فیلم های آشپزی کافیه عضو کانال آپارات ایران پخت بشین و تمام آموزش های رایگان شیرینی پزی و آشپزی رو مشاهده کنید.
مواد لازم:
- 400 میلی لیتر شیر (گیاهی یا حیوانی) برابر با یک و دو سوم پیمانه
- 70 گرم شکر برابر با یک چهارم پیمانه + 4 قاشق چایخوری
- 50 گرم نشاسته ذرت برابر با 5 قاشق غذاخوری
- یک غلاف وانیل یا یک قاشق چایخوری وانیل پودری
- یک پنس نمک
- 50 گرم کره گیاهی
طرز تهیه کرم وانیلی با نشاسته بدون تخم مرغ
برای شروع، نشاسته ذرت و شکر را به همراه شیر به قابلمه اضافه کنید. مخلوط را خوب هم بزنید تا مطمئن شوید که هیچ گلولهای در آن دیده نمیشود. همیشه تا حد امکان نشاسته ذرت را به مایعات سرد اضافه کنید.

غلاف وانیل را جدا کنید و دانه ها و غلاف را به قابلمه روی حرارت متوسط اضافه کنید. در حین پخت، به طور متناوب از همزن و کفگیر پلاستیکی برای هم زدن مخلوط استفاده کنید. این کار به گرم شدن یکنواخت مخلوط کمک کرده و از سوختن و ته گرفتن آن جلوگیری میکند.
از آنجایی که تمام عطر این کرم از وانیل تامین میشه، توصیه میکنم از غلاف وانیل استفاده کنید. چون عطر بی نظیری داره. اگر در دسترس نبود از وانیل مایع و یا وانیل پودری استفاده کنید.
نکته مهم اینجاست! اگر پودر وانیل دارین، بعد از خاموش کردن حرارت به مواد اضافه کنید.

بعد از 4-5 دقیقه، مخلوط واقعاً غلیظ میشود. آن را از روی حرارت بردارید و نمک و کره گیاهی را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

کرم وانیلی را در یک کاسه بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید. این کار از رسیدن هوا به آن جلوگیری میکند. در نتیجه رویه نمی بندد. مخلوط را حداقل به مدت یک ساعت قبل از استفاده در یخچال قرار دهید.

نکات مهم طرز تهیه کرم وانیلی با نشاسته بدون تخم مرغ
|
اگر کرم بعد از سرد شدن گلوله گلوله شد، نگران نباشید، این کاملاً طبیعی است. کافیست کرم را با شدت هم بزنید تا به غلظت خامه ای برگردد. |
روی کاسه را با سلفون بپوشانید تا از تشکیل رویه جلوگیری شود. سپس اجازه دهید کرم به مدت 10 دقیقه خنک شود، بعد آن را به مدت یک ساعت قبل از استفاده در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود.
|
در ظرف دربسته و در یخچال تا ۵ تا ۷ روز نگهداری شود.
|