فیلم حلوای نثار ارومیه بدون شهد
بعد از طرز تهیه حلوای نذری برای 50 نفر تصمیم گرفتم فیلم حلوای نثار ارومیه رو هم براتون بزارم.
- 1 کیلو آرد سفید
- 500 گرم نثار یا پودر قند (حریر ونرم)
- 500 گرم روغن جامد یا نیمه جامد (مایع نباید باشه) (میتونین 400 گرم بزنین)
- 1 گرم زعفران
- 1 لیوان گلاب
فیلم حلوای نثار ارومیه
برای دم کردن زعفران، ابتدا گلاب را روی بخار کتری قرار دهید تا بهصورت ملایم گرم شود. سپس زعفران سابیدهشده را به آن اضافه کنید. این ترکیب را کنار بگذارید تا زعفران با گرمای گلاب بهخوبی رنگ و عطر خود را آزاد کند؛ این روش یکی از بهترین و طبیعیترین روشها برای دم کردن زعفران است.
در ادامه، آرد را در تابهای خشک با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. توجه داشته باشید که آرد نباید تغییر رنگ دهد. معمولاً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دادن کافی است، زمانی که عطر دلنشین آرد برشته را احساس کردید، آماده است. این مرحله نقش مهمی در کیفیت نهایی حلوا دارد.
سپس روغن جامد یا (ترکیب کره و روغن جامد) رو به آرد تفت داده اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگه آرد روبا روغن تفت میدیم.
حرارت رو خاموش کنید و نثار رو داخلش الک کنید.
بعد از مخلوط کردن پودر هل و مخلوط گلاب و زعفران رو اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید.
کمی که از حرارت افتاد بطوری که دستتمون نسوزه حلوا رو با دست به خوبی ورز میدیم تا مواد به خورد هم بروند و حلوا منسجم بشه. سپس حلوا را لوله کنید یا داخل یه قالب فشرده کنید. وقتی حلوا ولرم شد به کمک کارتر یا چاقو برش میزنیم.
در روش سنتی با کاترهای دالبری برش میزنن. بهترین کار اینه از کاتر دالبری سیب زمینی استفاده کنید.