طرز تهیه مربای ملون یا خربزه بدون ژلاتین
طرز تهیه مربای ملون یا خربزه بدون ژلاتین خیلی ساده هست. اگه دنبال یه مربای خاص و خوشعطر میگردی که صبحونهتو متفاوت کنه، مربای ملون میتونه یه انتخاب عالی باشه!
این میوه شیرین و آبدار که بیشتر ماها باهاش تابستونا آشنا میشیم، وقتی تبدیل به مربا میشه، یه طعم لطیف و خوشرنگ به سفرهتون اضافه میکنه. از اون مرباهاست که نه فقط روی نون، بلکه کنار کیک یا با ماست هم میتونه کلی خوشمزه باشه. توی این دستور، قراره خیلی راحت و مرحله به مرحله یاد بگیریم چطور این مربای خاص و خونگی رو درست کنیم، طوری که هم طعمش دلبر باشه، هم رنگش چشمنواز. آمادهای؟ بریم سراغ یه تجربه خوشمزه! 🍈💛
برای دسترسی به فیلم های آشپزی کافیه عضو کانال آپارات ایران پخت بشین و تمام آموزش های رایگان شیرینی پزی و آشپزی رو مشاهده کنید.
مواد لازم:
- یک کیلوگرم ملون یا خربزه
- 350 گرم شکر
- یک عدد لیموترش

طرز تهیه مربای ملون یا خربزه بدون ژلاتین
ملون رو باز کنید و تخم های داخل اون رو خارج کنید. بعد پوستش رو بگیرید.
به صورت حبه قندی خرد کنید. سایز خرد کردن هم سلیقه ای هست. میتونید در ابعاد کوچک یا بزرگ برش بزنید.
ملون یا خربزه خرد شده رو به همراه شکر، پوست لیمو و آب لیمو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین.
میزان شکر بستگی به ذائقه شما و شیرین بودن میوه داره. در صورت تمایل میتونید کمتر یا بیشتر استفاده کنید.

نیازی به اضافه کردن آب نیست چون خود شکر و میوه آب میندازه. حرارت رو ملایم کنید و مرتب هم بزنید تا مربا به غلظت مناسب برسه.
برای تست غلظت هم مقداری از مربا رو داخل یه بشقاب بریزین. اگر با حرکت دادن مربا شهد روان نبود مربا آمادست.

مربا را در شیشههای استریل شده بریزید، درب آن را ببندید و آنها را وارونه کنید تا هوای اضافی خارج شود.
شاید این آموزش ها براتون مفید باشه:
- طرز تهیه مربای آلبالو فوری
- طرز تهیه مربای گل محمدی تازه
- مربای پوست هندوانه بدون آهک
- طرز تهیه مربا سیب مرحله به مرحله
