» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » چاشنی » مربا » طرز تهیه مربای ملون یا خربزه بدون ژلاتین
مربا - مطالب - ویدئو

طرز تهیه مربای ملون یا خربزه بدون ژلاتین

تیر 28, 1404 150240

طرز تهیه مربای ملون یا خربزه بدون ژلاتین خیلی ساده هست. اگه دنبال یه مربای خاص و خوش‌عطر میگردی که صبحونه‌تو متفاوت کنه، مربای ملون می‌تونه یه انتخاب عالی باشه!

این میوه‌ شیرین و آبدار که بیشتر ماها باهاش تابستونا آشنا می‌شیم، وقتی تبدیل به مربا می‌شه، یه طعم لطیف و خوش‌رنگ به سفره‌تون اضافه می‌کنه. از اون مرباهاست که نه فقط روی نون، بلکه کنار کیک یا با ماست هم می‌تونه کلی خوشمزه باشه. توی این دستور، قراره خیلی راحت و مرحله‌ به‌ مرحله یاد بگیریم چطور این مربای خاص و خونگی رو درست کنیم، طوری که هم طعمش دلبر باشه، هم رنگش چشم‌نواز. آماده‌ای؟ بریم سراغ یه تجربه خوشمزه! 🍈💛

برای دسترسی به فیلم های آشپزی کافیه عضو کانال آپارات ایران پخت بشین و تمام آموزش های رایگان شیرینی پزی و آشپزی رو مشاهده کنید.

مواد لازم:

  • یک کیلوگرم ملون یا خربزه
  • 350 گرم شکر
  • یک عدد لیموترش

طرز تهیه مربای ملون یا خربزه بدون ژلاتین

ملون رو باز کنید و تخم های داخل اون رو خارج کنید. بعد پوستش رو بگیرید.

به صورت حبه قندی خرد کنید. سایز خرد کردن هم سلیقه ای هست. میتونید در ابعاد کوچک یا بزرگ برش بزنید.

ملون یا خربزه خرد شده رو به همراه شکر، پوست لیمو و آب لیمو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین.

میزان شکر بستگی به ذائقه شما و شیرین بودن میوه داره. در صورت تمایل میتونید کمتر یا بیشتر استفاده کنید.

نیازی به اضافه کردن آب نیست چون خود شکر و میوه آب میندازه. حرارت رو ملایم کنید و مرتب هم بزنید تا مربا به غلظت مناسب برسه.

برای تست غلظت هم مقداری از مربا رو داخل یه بشقاب بریزین. اگر با حرکت دادن مربا شهد روان نبود مربا آمادست.

مربا را در شیشه‌های استریل شده بریزید، درب آن را ببندید و آنها را وارونه کنید تا هوای اضافی خارج شود.

شاید این آموزش ها براتون مفید باشه:

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت