» مطالب » قنادی » دونات و پیراشکی » پیراشکی در سرخ کن بدون روغن
دونات و پیراشکی - سرخ کن بدون روغن - مطالب

پیراشکی در سرخ کن بدون روغن

آبان 4, 1404 20270

پخت پیراشکی در سرخ کن بدون روغن راحت تر از اون چیزی هست که فکر میکنید.

دوست داری پیراشکی‌های خوشمزه بخوری اما از روغن زیاد خسته شدی؟ 
با سرخ‌کن بدون روغن می‌تونی پیراشکی‌های ترد و خوش‌عطر درست کنی، بدون اینکه کالری اضافی داشته باشن! فرقی نمی‌کنه گوشتی باشه، سبزیجاتی یا شیرین، با هوای داغ سرخ‌کن، همه‌شون یکنواخت طلایی می‌شن و طعمشون عالیه.

اگر این دستگاه رو داری پس از این آموزش ها دیدن کن:

مواد لازم:

طرز تهیه پیراشکی در سرخ کن بدون روغن

خب همین اول کار در مورد خمیر مورد نیاز پیراشکی توضیح بدم. برای تهیه پیراشکی و پیتزا و انواع نان، خمیر جادویی بدون تخم مرغ بهترین گزینه هست. قبلا آموزشش رو با فیلم در سایت گذاشتم.

اما از خمیرهزارلا هم میتونید استفاده کنید. هر زمان عجله دارین یا حوصله آماده کردن خمیر رو ندارین، از خمیرهزارلا استفاده کنید.

مواد میانی پیراشکی هم سلیقه ای هست. میتونید گوشت چرخی، مرغ پخته یا سبزیجات استفاده کنید. مهم اینه که مواد باید پخته و بدون آب باشن.

در ابتدا گوشت چرخی رو به همراه پیاز نگینی و کمی روغن تفت میدیم تا کاملا سبک بشه. زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه میزنیم و نمک غذا رو اندازه میکنیم.

میتونید قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت هم اضافه کنید.

حرارت رو خاموش کنید و بزارین مواد میانی سرد بشه.

پیراشکی در سرخ کن بدون روغن

خمیر رو در اندازه دلخواه باز کنید. مقداری گوشت چرخی، پنیر و اورگانو یا آویشن وسط خمیر بزارین.

پیراشکی در سرخ کن بدون روغن

لبه های خمیر را با چنگال محکم کنید. اینجوری طرح هم میگیره و کار زیباتر میشه.

دستگاه رو به مدت 5 دقیقه در دمای 180 درجه گرم کنید.

زمان پخت پیراشکی در هواپز

با برس کمی روغن روی خمیر بزنید و خمیر رو به مدت 5 دقیقه در دستگاه بزارین.

بعد از این خمیر رو بگردونید و دو سه دقیقه دیگه هم طرف دیگش رو طلایی کنید.

پیراشکی رو با سس کچاپ، سس مایونز یا هر سسی که دوست دارین سرو کنید.

اگه این مطلب رو جایی استفاده می‌کنید، لطفاً منبع رو هم بنویسید. ✅ منظور از ذکر منبع اینه که آدرس کامل وب‌سایت یا کانال یوتیوب ایران پخت رو قید کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت