پیراشکی در سرخ کن بدون روغن
پخت پیراشکی در سرخ کن بدون روغن راحت تر از اون چیزی هست که فکر میکنید.
دوست داری پیراشکیهای خوشمزه بخوری اما از روغن زیاد خسته شدی؟
با سرخکن بدون روغن میتونی پیراشکیهای ترد و خوشعطر درست کنی، بدون اینکه کالری اضافی داشته باشن! فرقی نمیکنه گوشتی باشه، سبزیجاتی یا شیرین، با هوای داغ سرخکن، همهشون یکنواخت طلایی میشن و طعمشون عالیه.
اگر این دستگاه رو داری پس از این آموزش ها دیدن کن:
- تخم مرغ آب پز در سرخ کن بدون روغن
- طرز تهیه نان در سرخ کن بدون روغن
- کیک شکلاتی در سرخ کن بدون روغن
- طرز تهیه شیرینی در سرخ کن بدون روغن با فیلم
- طرز تهیه دونات در سرخ کن بدون روغن با فیلم
- طرز تهیه جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن
مواد لازم:
طرز تهیه پیراشکی در سرخ کن بدون روغن
خب همین اول کار در مورد خمیر مورد نیاز پیراشکی توضیح بدم. برای تهیه پیراشکی و پیتزا و انواع نان، خمیر جادویی بدون تخم مرغ بهترین گزینه هست. قبلا آموزشش رو با فیلم در سایت گذاشتم.
اما از خمیرهزارلا هم میتونید استفاده کنید. هر زمان عجله دارین یا حوصله آماده کردن خمیر رو ندارین، از خمیرهزارلا استفاده کنید.
مواد میانی پیراشکی هم سلیقه ای هست. میتونید گوشت چرخی، مرغ پخته یا سبزیجات استفاده کنید. مهم اینه که مواد باید پخته و بدون آب باشن.
در ابتدا گوشت چرخی رو به همراه پیاز نگینی و کمی روغن تفت میدیم تا کاملا سبک بشه. زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه میزنیم و نمک غذا رو اندازه میکنیم.
میتونید قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت هم اضافه کنید.
حرارت رو خاموش کنید و بزارین مواد میانی سرد بشه.

خمیر رو در اندازه دلخواه باز کنید. مقداری گوشت چرخی، پنیر و اورگانو یا آویشن وسط خمیر بزارین.

لبه های خمیر را با چنگال محکم کنید. اینجوری طرح هم میگیره و کار زیباتر میشه.
دستگاه رو به مدت 5 دقیقه در دمای 180 درجه گرم کنید.

با برس کمی روغن روی خمیر بزنید و خمیر رو به مدت 5 دقیقه در دستگاه بزارین.

بعد از این خمیر رو بگردونید و دو سه دقیقه دیگه هم طرف دیگش رو طلایی کنید.

پیراشکی رو با سس کچاپ، سس مایونز یا هر سسی که دوست دارین سرو کنید.
