» مطالب » آشپزی ملل » پاستا » پاستا تن ماهی رژیمی
پاستا تن ماهی رژیمی
پاستا - مطالب

پاستا تن ماهی رژیمی

آذر 16, 1404 20174

پاستا تن ماهی رژیمی یکی از اون غذاهای ساده و خوشمزه‌ست که خیلی سریع آماده میشه. ترکیب ماکارونی با تن ماهی، یه غذای سبک اما مقوی درست می‌کنه که هم پروتئین داره، هم انرژی خوبی میده.

این غذا بیشتر برای کسایی مناسبه که وقت زیادی برای آشپزی ندارن؛ مثلا دانشجوها، کارمندهایی که بعد از یه روز طولانی دنبال یه غذای راحت هستن. یا حتی خانواده‌هایی که می‌خوان یه شام سریع و خوش‌طعم داشته باشن. از طرفی چون تن ماهی سرشار از پروتئینه، برای ورزشکارها و کسایی که دنبال یه وعدهٔ پرانرژی هستن هم انتخاب خوبیه.

پاستا تن ماهی رو میشه با کمی سبزیجات مثل ذرت یا نخودفرنگی خوش‌رنگ‌تر و خوش‌طعم‌تر کرد. یا با سس گوجه و کمی پنیر، یه غذای کامل و دلچسب ساخت. خلاصه، یه گزینهٔ دم‌دستی و همه‌پسند برای هر کسیه که دنبال غذای سریع، خوشمزه و مقوی باشه.

اگر پاستا دوست داری این آموزش ها رو هم ببین:

این پاستا هم به نوبه خودش سریع و خوشمزست.

مواد لازم:

  • یک بسته پاستا
  • یک قوطی تن ماهی (یا بیشتر با توجه به سلیقه خودتون)
  • دو حبه سیر
  • نمک و فلفل سیاه
  • یکی دو قاشق جعفری ساطوری
  • یک قاشق سرکه سفید اختیاری

طرز تهیه پاستا تن ماهی رژیمی

همه مواد مورد نیاز این غذا را روی میز کار بزارین.

در همین زمان، سیرها رو ریز ریز خرد کنید. جعفری رو ساطوری کنید. روغن تن ماهی رو بگیرید و به قطعات کوچک تر خردش کنید.

بعد یه تابه رو بذار روی حرارت متوسط و کمی روغن بریز توش. سیر رو کمی تفت بده تا رنگش طلایی بشه.

همزمان یه قابلمه بزرگ رو روی حرارت زیاد بذار تا آب به جوش بیاد. بعد نمک و پاستا رو اضافه کن. بذار به مدتی که روی بسته بندی نوشته بپزه.

وقتی سیرها طلایی شدن، جعفری خردشده رو بریز داخل تابه، خوب هم بزن و بذار یه دقیقه دیگه روی حرارت بمونه.

سرکه سفید، فلفل سیاه و نمک رو اضافه کن، خوب هم بزن. در مصرف نمک کاملا محتاط باشید چون تن ماهی هم نمک داره.

یه فنجون از آب داخل قابلمه رو کنار بذار. بعد پاستا رو آبکش کن و دوباره بریز توی قابلمه.

پاستا تن ماهی رژیمی

تن ماهی رو اضافه کن و آروم هم بزن تا همه‌چی خوب با هم قاطی بشه. بذار حدود دو دقیقه دیگه روی حرارت متوسط بمونه و آخر سر یه مقدار جعفری تازه روش بریز.

پاستا تن ماهی رژیمی

حالا غذات آماده‌ست! تا داغه سرو کن و از طعمش لذت ببر.

نکته:
اگر دیدی پاستا خیلی خشک هست و دوست داری کمی نرم تر باشه، بعد از اضافه کردن همه مواد دو سه قاشق از اون آبی که برداشتی رو بهش اضافه کن و بزار روی حرارت بمونه.

برای دیدن فیلم های آموزشی کافیه پیج اینستاگرام ایران پخت رو دنبال کنید و فیلم های آموزشی رو ببینید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 4.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 18 =

  • ×
    ورود / عضویت